Εντοπίστηκε ο 45χρονος που είχε εξαφανιστεί από χθες, Πέμπτη, από το Ηράκλειο Κρήτης, με την περιπέτειά του να έχει αίσιο τέλος.

Ο άνδρας από χωριό του δήμου Αρχανών Αστερουσίων βρέθηκε σώος το απόγευμα της Παρασκευής σε μικρή απόσταση από το σπίτι του.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, εντοπίστηκε από έναν συγχωριανό του σε αμπέλι αδύναμος και αφυδατωμένος. Ο ίδιος δήλωσε ότι κρυβόταν γιατί φοβόταν, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Από το σημείο που εντοπίστηκε τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο 45χρονος χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν και χωρίς να αφήσει κάποιο σημείωμα, πήρε το αυτοκίνητό του και έφυγε από το σπίτι του. Αμέσως οι συγγενείς του ενημέρωσαν την Αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με το creta24.gr, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για να βρεθεί, με αστυνομικούς από τον Πύργο, τη Μεσαρά αλλά και το Ηράκλειο να πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του ενώ στην επιχείρηση πήρε μέρος και η ΕΜΑΚ με σκύλο και drone.

Ο άνδρας είχε πάρει μαζί το κινητό του τηλέφωνο, αλλά δεν απαντούσε στις κλήσεις που του γίνονταν, ενώ το πρωί βρέθηκε το αυτοκίνητό του στην ευρύτερη περιοχή, κάτι που έκανε τους οικείους του να ανησυχήσουν.

Ο αγρότης δεν είχε εμφανείς λόγους για να εξαφανιστεί και αυτό ήταν που ανησύχησε τους δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι συμμετείχαν επίσης στις έρευνες.