«Δευτέρα με το μικρό μου αγγελούδι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Πάρις Χίλτον, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της «χαρίζουν» αμέτρητα likes. Τη Δευτέρα 21/8 η χρυσή κληρονόμος δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με τον 8 μηνών γιο της, όπου η τρυφερή μανούλα τον κρατάει στην αγκαλιά της ενώ λιώνει από χαρά.

Αγκαλιά με τον μικρούλη

Η Πάρις Χίλτον έγινε μητέρα για πρώτη φορά τον περασμένο Ιανουάριο μέσω παρένθετης μητέρας και η ζωής της άλλαξε ολοκληρωτικά.

Απολαμβάνοντας στο έπακρο τη μητρότητα. Η ίδια μάλιστα, δεν μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της, αφού θέλει να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το όνομα του μωρού Phoenix, ελληνιστί Φοίνιξ

Ο Φοίνιξ (από το «φοινός» = πορφυρός, βαθυκόκκινος) είναι ένα μυθολογικό πουλί, που ξαναγεννιέται από τις στάχτες του. Σαν όνομα, έχει γίνει δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, ενώ είναι εντυπωσιακό ότι κατατάσσεται στα 200 καλύτερα ονόματα για αγόρια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Φοίνικας είναι ένα πανίσχυρο σύμβολο, που αφομοιώνει τη δύναμη του ανθρώπου να αναγεννιέται από τις δυσκολίες του και να γίνεται ακόμα πιο δυνατός.

Σε πρόσφατο podcast της, η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε ότι έδωσε το συγκεκριμένο όνομα στο παιδί της – εν μέρει- από τον αείμνηστο παππού της Barron Hilton, καθώς περιέγραψε τη σημασία πίσω από αυτό το όνομα.

Η Πάρις αποκάλυψε, επίσης, την επιθυμία της να δώσει στα μελλοντικά της παιδιά ονόματα από διάφορα μέρη, όπως και η ίδια.