Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η κοινωνία της Γρανίτσας στην Ευρυτανία, από την υπόθεση της δολοφονίας ενός άνδρα από τα χέρια του αδελφού του. Από ότι φαίνεται  ο δράστης πυροβόλησε τον αδελφό του εξ επαφής με καραμπίνα έξω από το σπίτι της μητέρας τους.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση δολοφονίας αναζητούν την αιτία του καβγά που φαίνεται να οδήγησε έπειτα στην αδελφοκτονία στη Γρανίτσα της Ευρυτανίας.

Πώς έφτασε ο δράστης να σκοτώσει τον αδελφό του

Όλα άρχισαν όταν τα δύο αδέλφια έφυγαν από το καφενείο της γειτονιάς για να πάνε για φαγητό στο σπίτι της μητέρας τους και για άγνωστο ακόμη λόγο, άρχισαν να λογομαχούν. Τότε, ο ένας αδελφός, ο δράστης του φονικού και οικοδόμος στο επάγγελμα, βγήκε από το σπίτι, έβγαλε καραμπίνα και πυροβόλησε το άλογο του αδελφού του, ο οποίος ήταν κτηνοτρόφος.

Όταν, τότε, το θύμα βγήκε από το σπίτι για να δει τι είχε συμβεί, ο αδερφός του έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και τον πυροβόλησε στο στήθος, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, αλλά και αστυνομικοί για τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ ο δράστης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει συλληφθεί.