Όσο τα beach bars των νησιών βουλιάζουν από νέους που διασκεδάζουν μέχρι πρωίας, στο Κιάτο διοργανώνεται το πάρτι του καλοκαιριού, ίσως και της χρονιάς.

Οι κάτοικοι ήδη μετρούν αντίστροφα και ανυπομονούν για τις 9 Αυγούστου, που στο καφενείο «Κλημέντι» θα ακούσουν τους αγαπημένους τους Pink Floyd… τρώγοντας γουρουνοπούλα!

Ναι, καλά διαβάσατε. Οι θαμώνες του καταστήματος θα ζήσουν μια ανεπανάληπτη βραδιά υπό τους ήχους του γνωστού ροκ συγκροτήματος, απολαμβάνοντας παράλληλα το κρετατικό τους.

Το πάρτι με την ονομασία «Pig Floyd», όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση της σελίδας του καφενείου, είναι για «λίγους και καλούς». Γι’ αυτό, όσοι θέλουν να παρευρεθούν θα πρέπει να κάνουν κράτηση.

«Pig Floyd: αφιέρωμα στους Pink Floyd και γουρνοπούλα. Παρτάρα για λίγους και καλούς στο Κλημέντι, 20χλμ πάνω από το Κιάτο», αναφέρει η ανάρτηση.

Δείτε την παρακάτω

Ο κόσμος δείχνει ενθουσιασμένος με το πάρτι. Κάτω από την ανάρτηση, πολλά είναι τα σχόλια για το όνομα «Pig Floyd» ενώ κάποιοι πρότειναν και άλλες βραδιές με ακαταμάχητους -αν μη τι άλλο- συνδυασμούς.

«Εξαιρετικό όνομα, μπράβο σε όποιον το σκέφτηκε», «Μόνο στην Πελοπόννησο αυτά», «Φοβερή ιδέα», «Προτείνω βραδιά αφιερωμένη στην Τίνα Τέρνερ με αρνιά στην σούβλα: ΠροβαΤίνα Τέρνερ», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια των χρηστών.

Όσο για το πώς προέκυψε ο συνδυασμός Pink Floyd και γουρουνοπούλας, που αναρωτιούνται πολλοί;

«Συνδυάζει τις δύο μεγάλες μας αγάπες: Καλό φαγητό και καλή μουσική», σημείωσαν με τη σειρά τους, απαντώντας στα σχόλια, οι διαχειριστές της σελίδας.

Πάντως, για την ιστορία, το 1976 απελευθερώθηκε στον ουρανό του Λονδίνου ένα φουσκωτό γουρούνι, ονόματι «Algie». Είχε μήκος εννέα μέτρα και είχε κατασκευαστεί για τις ανάγκες της φωτογράφησης του άλμπουμ των Pink Floyd με τίτλο «Animals».