Επιστολή – «βόμβα», με την οποία κατηγορεί τον Τάκη Μπαλτάκο για το σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων, τονίζοντας ότι ενεργεί αυθαίρετα και χωρίς την έγκριση της εκτελεστικής επιτροπής, απέστειλε ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού κατηγόρησε επίσης τον Τάκη Μπαλτάκο ότι προσπαθεί να εξαιρέσει από το πλαίσιο εφαρμογής του Κανονισμού μια σειρά από πρόσωπα υπό την δικαιολογία ότι αυτοί αποτελούν εργαζόμενους ομάδων, ενώσεων ή ακόμα και της ΕΠΟ, κάνοντας λόγο μάλιστα για «πρακτικές άλλων εποχών από τον Τακη Μπαλτάκο».

Μια επιστολή που έβγαλε στη φόρα όσα συμβαίνουν στην Ελληνική Ομοσπονδία, με την ΕΠΟ λίγο αργότερα να απαντάει στην επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη εκδίδοντας ανακοίνωση, στην οποία γνωστοποιεί ότι η προτεινόμενη τροποποίηση αποσύρθηκε από τον Τακη Μπαλτάκο πριν την έναρξη της συνεδρίασης της ΕΕΠ.

Αναλυτικά:

«Σε σχέση με τα αναφερόμενα στην επιστολή του προέδρου της Super League κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για «την επιχειρούμενη παρέμβαση στον Κώδικα Δεοντολογίας (αρ. 2 παρ. 2), που επιχειρεί να εξαιρέσει από το πλαίσιο εφαρμογής του Κανονισμού μια σειρά από πρόσωπα υπό την δικαιολογία ότι αυτοί αποτελούν «εργαζόμενους» ομάδων, ενώσεων ή της ΕΠΟ», γνωστοποιείται ότι η προτεινόμενη τροποποίηση αποσύρθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου».