Βίαιο τέλος έλαβε η χαρά ενός ζευγαριού από την Τουρκία, καθώς την ημέρα που γιόρταζαν τον αρραβώνα τους, η γυναίκα έπεσε από γκρεμό 30 μέτρων με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η 39χρονη Γιεσίμ Ντεμίρ με τον αρραβωνιαστικό της Νιζαμεντίν Γκουρσού βρίσκονταν σε διακοπές  στο Τσανάκαλε, στη νοτιοδυτική Τουρκία.

Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης το ζευγάρι είχε ανέβει σε μια πλαγιά προκειμένου να γιορτάσει με θέα το ηλιοβασίλεμα την πρόταση γάμου που είχε προηγηθεί.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του άντρα όλα συνέβησαν όταν πήγε να πάρει τα απαραίτητα για το πικνικ από το αυτοκίνητό του και ξαφνικά άκουσε μια κραυγή.

Αν και έτρεξε γρήγορα πίσω, αυτό που είδε ήταν την αρραβωνιαστικιά του να έχει πέσει στο γκρεμό.

Η άτυχη 39χρονη ανασύρθηκε ζωντανή αλλά βαρύτατα τραυματισμένη από το γκρεμό μετά την πτώση αλλά κατέληξε, δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα παρά τις προσπάθειες των διασωστών να την επαναφέρουν για τουλάχιστον 45 λεπτά.

«Διαλέξαμε την πλαγιά αυτή για να έχουμε μια ρομαντική ανάμνηση μετά την πρόταση γάμου που έκανα. Ήπιαμε αλκοόλ. Όλα συνέβησαν σε μια στιγμή. Έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό» δήλωσε συγκλονισμένος ο Γκουρσού.

Μετά το τραγικό δυστύχημα οι αρχές της Τουρκίας ανακοίνωσαν ότι η πρόσβαση στο συγκεκριμένο χώρο από τον οποίο έπεσε στο κενό η 39χρονη Γιεσίμ θα είναι πλέον δυνατή μέχρι και 20 λεπτά πριν το ηλιοβασίλεμα.