Ο Ντουάιτ Χάουαρντ είναι ξανά στο προσκήνιο για πολύ λάθος λόγους.

Ο Αμερικανός σέντερ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση σε άνδρα στις ΗΠΑ.

Γενικότερα ο Χάουαρντ καταφέρνει να προσεγγίζει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας για τους λάθος λόγους, ιδιαίτερα για το κομμάτι της σεξουαλικότητάς του.

Ο «Superman», έχει δηλώσει πως δεν είναι ομοφυλόφιλος, αλλά έχει μάλιστα 5 παιδιά με πέντε διαφορετικές γυναίκες, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για οκτώ παιδιά του Αμερικανού.

Ως κατήγορος απέναντι στον Χάουαρντ παρουσιάζεται ο Στίβεν Χάρπερ, ο οποίος επικοινωνούσε με τον θηριώδη σέντερ μέσω instagram τα τελευταία δύο χρόνια. Από τον Μάιο έως τον Ιούλιο του 2021, τα μηνύματά τους φαίνεται πως είχαν σεξουαλικό περιεχόμενο.

Παρ’ ότι η υπόθεση ήρθε τώρα στο φως, φαίνεται πως οι δυο τους είχαν βρεθεί πέρυσι το καλοκαίρι στο σπίτι του μπασκετμπολίστα και εκεί εμφανίστηκε και ένας τρίτος άνδρας ντυμένος… γυναίκα.

Στη μήνυση ο Χάρπερ αναφέρει πως τον άγγιξε σε ευαίσθητα σημεία, ενώ τον ανάγκασε να του κάνει σε στοματικό σεξ.

Ο Χάουαρντ φαίνεται να είπε στον Χάρπερ: «Δεν είμαι ομοφυλόφιλος, αλλά κάποιες φορές μου αρέσει να γίνομαι λίγο βρώμικος».

Ο Χάουαρντ πάντως την φετινή σεζόν δεν βρισκόταν στην Αμερική, αλλά στην Ταϊβάν, οπού αγωνιζόταν στους νεοσύστατους Ταογιουάν Λέοπαρντς.