Ελεύθερος μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης αφέθηκε ο 76χρονος οδηγός, που την Τρίτη παρέσυρε και σκότωσε με το αγροτικό του τη 41χρονη γυναίκα στη συνοικία της Νεάπολης στη Λάρισα.

Η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει τη διάβαση όταν την παρέσυρε το αγροτικό που οδηγούσε ο 76χρονος με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Στον ηλικιωμένο σύμφωνα με το onlarissa.gr που το πρωί της Πέμπτης, παρουσιάστηκε στην Ανακρίτρια επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης οδήγησης οποιουδήποτε τροχοφόρου κι άλλου οχήματος.

Υπενθυμίζεται πως ο 76χρονος είναι αντιμέτωπος με κακούργημα καθώς κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο γυναίκας.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο ηλικιωμένος έδειξαν πως το αλκοόλ στον οργανισμό του οδηγού ήταν σχεδόν τρεις φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Στιγμές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 41χρονης

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε το πρωί της Πέμπτης στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, όπου τελέστηκε η κηδεία της 41χρονης Γιαννούλας Καραγούγα.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σε κλίμα οδύνης λέγοντας το «τελευταίο αντίο» στη 41χρονη.

Η εκλιπούσα είχε έρθει για να δει τους συγγενείς της από τις ΗΠΑ όπου διέμενε με την οικογένειά της, καθώς ήταν μητέρα δύο παιδιών.