Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα για τον χαμό του 17χρονου Θανάση, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στον Βόλο. Ανάμεσα στα μηνύματα και του θείου του που γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Αντίο μονάκριβε, μου ανιψιέ… Η αδυναμία μου… Και με κράνος και με το ασθενοφόρο να φτάνει σε πέντε λεπτά, και έστριψε το φορτηγάκι πάνω του σε ευθεία, ανείπωτη θλίψη… Δεν νιώθω…».

Ανείπωτη τραγωδία

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 12 χθες το μεσημέρι, στην οδό Διμηνίου στο ύψος του Σαμπάναγα. Το νήμα της ζωής του άτυχου 17χρονου κόπηκε απότομα χθες το μεσημέρι, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγάκι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα και να υποκύψει στα τραύματά του καθώς μεταφερόταν στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, το δίκυκλο μοτοποδήλατο (παπί) που οδηγούσε ο ανήλικος, κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση από ένα φορτηγάκι (κλούβα) ιδιοκτησίας εταιρίας με έδρα την Πτολεμαΐδα με οδηγό ένας 42χρονο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του φορτηγού, που κινούνταν με κατεύθυνση από Βόλο προς Διμήνι, ξαφνικά, έστριψε αριστερά της πορείας του και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να κλείσει τον δρόμο στο δίκυκλο, που είχε κατεύθυνση προς Βόλο και ο άτυχος νεαρός να πέσει πάνω του και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το δίκυκλο είναι χτυπημένο στο μπροστινό μέρος, ενώ το σημείο που χτύπησε στο αυτοκίνητο είναι δεξιά πίσω από την πόρτα του συνοδηγού. Ο νεαρός, παρά το γεγονός ότι φορούσε προστατευτικό κράνος τραυματίστηκε βαρύτατα.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ, διασώστες με γιατρό, πήγαν στο σημείο, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, αλλά το άτυχο παιδί υπέκυψε καθ’ οδόν προς το Νοσοκομείο. Προσπάθεια επαναφοράς του ανήλικου έγινε και από τους γιατρούς στο Νοσοκομείο, μάταια όμως.

Σημειώνεται ότι στην ίδια οδό τη ζωή του έχασε στις 23 Ιουνίου ένας 46χρονος δικυκλιστής, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες βρέθηκε κάτω από τις ρόδες φορτηγού αυτοκινήτου με το οποίο κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση.

Ο οδηγός, συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή τα εισαγγελέα υπηρεσίας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Σήμερα η κηδεία

Σήμερα στις 5 το απόγευμα θα γίνει από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λάμιας Σαμπάναγα, η νεκρώσιμος ακολουθία του άτυχου 17χρονου.