Συναγερμός έχει σημάνει σε σχολείο στην Βρετανία μετά από αναφορές ότι ένας μαθητής μαχαίρωσε καθηγητή και διέφυγε. Κατόπιν των πληροφοριών αυτών, οι αστυνομικές αρχές έχουν αποκλείσει το σχολείο. Η ταυτότητα του δασκάλου ή του μαθητή δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι υπάρχει μεγάλη αστυνομική παρουσία τώρα στο σχολείο. Η αστυνομία του Γκλόστερσαϊρ έγραψε στο Twitter: «Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο σχολείο του Tewkesbury στην Ashchurch Road. Το σχολείο είναι αποκλεισμένο, ενώ η αστυνομία κάνει έλεγχο. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω».

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου

Σε ανάρτησή του στο Facebook το δημοτικό σχολείο ανέφερε: «Αγαπητές οικογένειες, ένα περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στην Ακαδημία Tewkesbury (Σχολείο Tewkesbury) και μας έχει συμβουλεύσει η αστυνομία του Tewkesbury να μείνουμε στις αίθουσες.

Έχουμε αστυνομική παρουσία στο σχολείο. Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε όλες τις οικογένειες ότι τα παιδιά είναι ασφαλή και σε καλή κατάσταση. Πρέπει να ζητήσουμε από τις οικογένειες να μην έρχονται στο σχολείο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς αυτό θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την αστυνομική επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη και επίσης να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των παιδιών», ανέφερε η ανακοίνωση του σχολείου.