Σοκ έχει προκαλέσει στο Μεξικό η άγρια δολοφονία μιας γυναίκας από τον 32χρονοι σύζυγό της, ο οποίος αφού την σκότωσε, στη συνέχεια έφαγε το μυαλό της και έκανε τασάκι το κρανίο της.

Ο ύποπτος, που ταυτοποιήθηκε μόνο με το όνομα Alvaro, συνελήφθη στο σπίτι του ζευγαριού στην Puebla στις 2 Ιουλίου και τέθηκε υπό κράτηση. Η αστυνομία κατηγορεί τον 32χρονο ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του -μητέρα πέντε παιδιών- στις 29 Ιουνίου ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του από τους αστυνομικούς ο 32χρονος υποστήριξε ότι την εντολή για το έγκλημα του την είχε δώσει ο «διάβολος» και η «Santa Muerte».

Μετά τη δολοφονία, ο Alvaro φέρεται να τεμάχισε το σώμα της θύματος Maria Montserrat Animas Montiel και το τοποθέτησε σε πλαστικές σακούλες.

«Tην έχω ήδη σκοτώσει και την έβαλα σε σακούλες»

Δύο μέρες μετά τη δολοφονία, φέρεται να τηλεφώνησε σε μια από τις θετές του κόρες για να ομολογήσει το έγκλημά του.

Η μητέρα του θύματος, Maria Alicia Montiel Serran, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Είπε σε μια από τις κόρες της να έρθει να μαζέψει τη μαμά της γιατί «την έχω ήδη σκοτώσει και την έβαλα σε σακούλες».

Σύμφωνα με την ίδια ο 32χρονος διαμέλισε τη σορό της κόρης της με ένα σφυρί και ένα μαχαίρι: «Τον πήρα κλαίγοντας και τον ρώτησα γιατί της το έκανε αυτό. Το παιδί μου δεν ήταν κακός άνθρωπος».

Ο δράστης φέρεται να είπε στη μητέρα της 32χρόνης: «Την σκότωσα, την έκοψα σε κομμάτια και την πέταξα στη χαράδρα μέσα σε σακούλες. Δεν υπέφερε».

Η Maria Montserrat Animas Montiel παντρεύτηκε τον Alvaro πριν από λιγότερο από ένα χρόνο. Είχε πέντε κόρες, ηλικίας 12 έως 23 ετών. Οι δύο μικρότερες ζούσαν με το ζευγάρι και, σύμφωνα με τη γιαγιά τους, δέχτηκαν βία και σεξουαλική παρενόχληση από τον Alvaro.

Πηγή φωτογραφιών: Daily Mail