Δύο τραγικές ιστορίες ήρθαν στο φως μετά τον διπλό πνιγμό ενός 55χρονου και μίας 65χρονης σήμερα το πρωί στο λιμάνι των Ραχών στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με το Lamia Report, ο 55χρονος που βούτηξε να σώσει τη γυναίκα που καλούσε σε βοήθεια, όταν ήταν 19 ετών διέπραξε ένα άγριο έγκλημα στις Ράχες που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Είχε δολοφονήσει ένα κορίτσι 16 ετών, το οποίο προσπάθησε να βιάσει και όταν εκείνο αντιστάθηκε το χτύπησε στο κεφάλι με μια ζαρτινιέρα.

Καταδικάστηκε σε ισόβια και αποφυλακίστηκε μετά από 20 περίπου χρόνια. Από τότε διέμενε στις Ράχες με τους γονείς του, χωρίς να έχει και πολλές παρέες. Μάλιστα, όπως λένε, σπάνια έκανε και μπάνιο στη θάλασσα. Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι δεν ήξερε και καλό κολύμπι. Ωστόσο σήμερα το πρωί, όταν άκουσε τη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια, βούτηξε για να τη σώσει.

Χαροκαμένη μάνα η 65χρονη που πνίγηκε

Τη δική της τραγική ιστορία έχει και η γυναίκα που πνίγηκε, η οποία επίσης είναι κάτοικος της Παραλίας Ραχών.

Η άτυχη γυναίκα είχε χάσει την κόρης της σε ένα τροχαίο με μηχανή που έγινε μέσα στο χωριό Ράχες. Η κοπέλα που χάθηκε ήταν πολύ γνωστή επιχειρηματίας και πολύ αγαπητή στην περιοχή και ο θάνατός της είχε συγκλονίσει όλη τη Φθιώτιδα.

Η 65χρονη που πνίγηκε σήμερα το πρωί πολύ πρόσφατα είχε γίνει γιαγιά και όπως λένε οι δικοί της άνθρωποι μετά από πολλά χρόνια μπόρεσε και χαμογέλασε ξανά, αφού ήρθε στον κόσμο το πρώτο εγγονάκι της.