Έτοιμος να ζήσει το όνειρό του και να παλέψει να πετύχει στον μαγικό κόσμο του NBA είναι ο Σάσα Βεζένκοφ, που εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στις ΗΠΑ για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, τους Σακραμέντο Κινγκς.

Ο Βούλγαρος πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού ξεκίνησε να εγκλιματίζεται σιγά σιγά στο νέο του περιβάλλον καθώς επίσης και τις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις των Κινγκς, ενώ δεν άργησε να κάνει και την πρώτη του… γνωριμία, βγάζοντας φωτογραφία με τον ΝτεΆντρε Φοξ.

Αργότερα μάλιστα βρέθηκε και στο Golden 1 Center, του Σακραμέντο, εκεί όπου οι Κινγκς αντιμετώπισαν τους Χιτ για το δεύτερο παιχνίδι τους στο πλαίσιο του Summer League του NBA που διεξάγεται στην Καλιφόρνια.

Το καλοκαιρινό καλεντάρι του NBA δεν σταματάει εκεί, καθώς ακολουθεί το Summer League στο Λας Βέγκας, εκεί όπου θα δώσουν το παρών οι Κινγκς, χωρίς ωστόσο την παρουσία του Σάσα Βεζένκοφ. Συνήθως οι παίκτες που ετοιμάζονται για να ξεκινήσουν την rookie τους σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη παίζουν σε αυτά τα τουρνουά, για να αποκτήσουν εμπειρία, ρυθμό και να δείξουν σε όσους τους παρακολουθούν δείγματα του ταλέντου τους.

Για τον Σάσα ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Ο Βεζένκοφ δεν θα λάβει μέρος στο τουρνουά του Λας Βέγκας, όπως έκανα γνωστό ο Λιουκ Λουκς, προπονητής των Κινγκς στην ομάδα που θα παρατάξουν στο Summer League.

Προφανώς οι άνθρωποι των «Βασιλιάδων» θεώρησαν ότι δεν υπάρχει λόγος για να αγωνιστεί τόσο άμεσα (ξεκινάει Παρασκευή 7 Ιουλίου) καθώς γνωρίζουν πολύ καλά πως μόλις πριν από τρεις εβδομάδες βγήκε από μια πολύ απαιτητική σεζόν με τον Ολυμπιακό που κορυφώθηκε με τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Συνεπώς υπάρχει ακόμα ανάγκη για ξεκούραση σε συνδυασμό φυσικά με τις προπονήσεις που θα πραγματοποιεί ο παίκτης, που έχει ήδη στρωθεί στη δουλειά.