Χωρίς τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter βρήκε η σημερινή μέρα τον Θάνο Τζήμερο καθώς το μέσο κοινωνικής δικτύωσης μπλόκαρε τον λογαριασμό του.

Στον προσωπικό λογαριασμό του Θάνου Τζήμερου, το Twitter αναφέρει:

«Ο λογαριασμός του χρήστη @ThanosTzimeros δεν είναι διαθέσιμος προσωρινά επειδή παραβαίνει την Πολιτική πολυμέσων του Twitter».

Οι απαράδεκτες δηλώσεις για τη Ζαχαράκη

Υπενθυμίζεται ότι οι χρήστες του Twitter ήταν έξαλλοι μαζί του, καθώς εκτός από τις καθημερινές προσβλητικές του αναρτήσεις, είχε προχωρήσει και σε μία σεξιστική ανάρτηση, που φέρεται να έκανε λόγο για «άγαμες και άτεκνες» γυναίκες. Ο ίδιος έσπευσε να ανασκευάσει τα όσα φέρεται να έγραψε, χωρίς όμως να αποκηρύσσει ευθέως την αρχική του τοποθέτηση.

Συγκεκριμένα, με αναρτήσεις του ο Θάνος Τζήμερος φαίνεται πως τα βάζει τόσο με κόμματα που εισήλθαν στη Βουλή, όπως το ΚΚΕ και Πλεύση Ελευθερίας, όσο και με τη νέα υπουργό Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη.

Αναλυτικότερα, σε ανάρτηση στα social media την οποία φέρεται να διέγραψε μετά, ανέφερε μεταξύ άλλων για την κ. Ζαχαράκη: «Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής μια άγαμη άτεκνη, για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα».