Το 1934 είχε γεννηθεί ο άντρας που αυτοκτόνησε, πέφτοντας στη θάλασσα, στην προβλήτα 9, στο λιμάνι της Ραφήνας.

Αυτοκτονίες: Αυξήθηκαν κατά 25% την τελευταία διετία

Το πτώμα του 89χρονου αποκαλύφθηκε σήμερα Τρίτη το πρωί  στο λιμάνι της Ραφήνας όταν άνδρες του πληρώματος του Andros Queen, που ήταν αγκυροβολημένο στον προβλήτα 9, εντόπισαν τη σορό του στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr ο ηλικιωμένος είχε αφήσει ένα τσαντάκι στην άκρη του προβλήτα μέσα στο οποίο υπήρχε η ταυτότητά του κι ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Τι έγραφε το σημείωμα που άφησε

Πληροφορίες της ιστοσελίδας rpn.gr, αναφέρουν ότι ο 89χρονος έγραφε στο σημείωμά του «παρακαλώ να φερθείτε με την δέουσα προσοχή στο νεκρό σώμα μου. Φεύγω γιατί δεν θέλω να είμαι βάρος στα παιδιά μου».

Ο 89χρονος φέρεται να δέθηκε σε ένα καροτσάκι, το βράδυ της Δευτέρας, και στη συνέχεια να έπεσε στην θάλασσα με τον δύτη που ανέσυρε τη σορό του περίπου στις 8:15 να διαπιστώνει ότι είχε βάλει μέσα στο καροτσάκι ένα τεχνητό μέλος καθώς του έλειπε το ένα πόδι.

Η σορός του άνδρα παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά στο νεκροτομείο όπου και θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή.