Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση του 48χρονου Θωμά Καυρόφ (Thomas Kauroff) από το Κορωπί, με το Χαμόγελο του Παιδιού να ενεργοποιεί σήμερα Missing Alert και να δημοσιοποιεί τα στοιχεία του μετά από αίτημα των δικών του ανθρώπων, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Θωμάς Καυρόφ είναι 48 ετών, μόνιμος κάτοικος Γερμανίας και είχε έρθει στην Ελλάδα στις 28 Ιουνίου. Η εξαφάνισή του έγινε μια ημέρα μετά, στις 29 Ιουνίου και το Χαμόγελο του Παιδιού δημοσιοποίησε σήμερα (2.7.2023) τα στοιχεία του στο Missing Alert.

Ειδικότερα, το πρωί της περασμένης Πέμπτης ξεκίνησε από το Κορωπί με ενοικιαζόμενο όχημα γκρι χρώματος, μάρκας Volkswagen T-Roc και με αριθμό κυκλοφορίας ΧΕΥ 8352 προς άγνωστη περιοχή για πεζοπορία. Από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Ο Θωμάς Καυρόφ έχει ύψος 1.80 μ., είναι αδύνατος, έχει γκρίζα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Φορούσε μπλε μπλούζα, μπλε καπέλο, γκρι κοντό παντελόνι και είχε μαζί του μαύρο σακίδιο πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση