Την περασμένη Κυριακή, την ώρα που η Μαντόνα νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη μονάδα εντατικής φροντίδας νοσοκομείου της Νέας Υόρκης έπειτα από βακτηριακή λοίμωξη, η ομάδα των μάνατζέρ της πραγματοποιούσε έκτακτη σύσκεψη υπό τον φόβο ότι η 64χρονη τραγουδίστρια μπορεί να μην επιβίωνε.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», σε αυτή τη συνάντηση μέσω Zoom οι επί χρόνια συνεργάτες της βασίλισσας της ποπ αποφάσισαν να αναβάλουν την επικείμενη παγκόσμια περιοδεία της, «Madonna: The Celebration Tour», με την οποία θα γιόρταζε τις τέσσερις δεκαετίες της καριέρας της.

«Το απλό γεγονός είναι ότι κανένας δεν ήξερε σε αυτό το σημείο πώς θα τελείωναν όλα. Η Mαντόνα ήταν πολύ άρρωστη και σε αυτές τις καταστάσεις υπάρχουν πάντα φόβοι για το χειρότερο» ανέφερε μια πηγή στη βρετανική εφημερίδα.

Σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, δύσκολες στιγμές πέρασαν και οι συγγενείς της τραγουδίστριας, οι οποίοι δεν ήταν σίγουροι αν θα έβγαινε νικήτρια σε αυτή τη μάχη.

«Τις τελευταίες δύο ημέρες κανένας δεν ήξερε πραγματικά προς ποια κατεύθυνση θα εξελισσόταν όλο αυτό και η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο.

Γι’ αυτόν τον λόγο κρατήθηκε μυστικό από το Σάββατο. Ολοι πίστευαν ότι μπορεί να τη χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα της κατάστασης» σχολίασε άνθρωπος του περιβάλλοντός της στην «Daily Mail», τονίζοντας πως αυτή η περιπέτεια «ξύπνησε» τη Μαντόνα.

«Δεν ζούσε τόσο υγιεινά όσο θα έπρεπε για την ηλικία της και έχει εξαντλήσει τον εαυτό της τους τελευταίους δύο μήνες. Νομίζει ότι είναι ακόμη νέα ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Πιστεύει ότι είναι αήττητη».

Ανακτά δυνάμεις

Οπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ της Γκάι Οζερι, πλέον «η υγεία της Μαντόνα βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση».

Η τραγουδίστρια επέστρεψε χθες στο σπίτι της με ασθενοφόρο και ανακτά σιγά σιγά τις δυνάμεις της, δηλώνοντας πρόθυμη να γυρίσει στις υποχρεώσεις της περιοδείας της, κάτι που δεν αναμένεται να συμβεί σύντομα.

Η εναρκτήρια συναυλία της ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 15 Ιουλίου στο Βανκούβερ του Καναδά και θα ακολουθούσαν 34 ακόμα σε Ευρώπη και Αμερική. «Ακόμα κι αν γινόταν να αναρρώσει γρήγορα, θα είχε μείνει πολύ πίσω στο πρόγραμμα των προβών της και κανένας δεν ήθελε να την πιέσει» τόνισε συνεργάτης της στην «Daily Mail».