Την άμεση παρέμβαση δύο υπουργείων προκάλεσε το βίντεο που απεικονίζει ένα νεαρό σερβιτόρο να παραδίδει παραγγελίες σε beach bar της Ρόδου σχεδόν κολυμπώντας.

Ο νέος υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του τονίζει ότι οι προβλεπόμενες διαδικασίες κινήθηκαν άμεσα αλλά και ότι ήδη κλιμάκιο της τοπικής υπηρεσίας της Επιθεώρησης Εργασίας διενεργεί έλεγχο για το περιστατικό.

Την ίδια στιγμή, και ο νέος υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επενέβη στην υπόθεση σημειώνοντας σε δήλωσή του ότι το Λιμενικό Σώμα έχει ήδη λάβει εντολή προκειμένου να προβεί σε έλεγχο της επιχείρησης για τη νομιμότητα της κατασκευής μέσα στη θάλασσα.

Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Οργή προκαλεί βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media και δείχνει έναν σερβιτόρο σε γνωστό beach bar της Ρόδου να παραδίδει παραγγελία σχεδόν… κολυμπώντας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο σερβιτόρος κρατώντας τον δίσκο με τα φαγητά μπαίνει στη θάλασσα, με το νερό να φτάνει λίγο πιο κάτω από τον λαιμό για να παραδώσει την παραγγελία στους πελάτες, οι οποίοι βρίσκονται πάνω σε ξύλινη πλατφόρμα.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό υπήρξε παρέμβαση του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανέφερε σε tweet του ότι «θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι».

«Για το σχετικό περιστατικό έγινε ήδη επικοινωνία μου με τον ΣΕΠΕ και θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι», έγραψε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.