Παγκόσμια ανησυχία για τη Madonna. Η «βασίλισσα της ποπ» μπορεί να επέστρεψε στο σπίτι της μετά την σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που την οδήγησε σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της είναι επιβαρυμένη.

Το TMZ αναφέρει πως η τραγουδίστρια δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο και εξακολουθεί να είναι κλινήρης ενώ οι άνθρωποι γύρω της πιστεύουν ότι δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία της.

Η 64χρονη κάνει ανεξέλεγκτους εμετούς από τότε που πήρε εξιτήριο και η μόλυνση εξακολουθεί να επηρεάζει το σώμα της.

Είναι τόσο άρρωστη που δεν μπορεί να σηκωθεί καν από το κρεβάτι της στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, όπου αναρρώνει από το βράδυ της Τετάρτης μετά την πολυήμερη παραμονή της στη ΜΕΘ.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η Madonna είχε πυρετό για περισσότερο από ένα μήνα που προηγήθηκε της εισαγωγής της στο νοσοκομείο, κρατώντας το μυστικό από όλους.

Φοβόταν ότι αν ζητούσε ιατρική φροντίδα, θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την περιοδεία, για την οποία δούλευε τόσο σκληρά για να προετοιμαστεί και να δημοσιεύσει παρασκηνιακά πλάνα της. Η καθυστέρηση έκανε τη μόλυνση πολύ χειρότερη.

Οι συναυλίες της έχουν ακυρωθεί έως τον Ιανουάριο

Η Daily Mail αποκάλυψε ότι – όταν η Μαντόνα βρέθηκε αναίσθητη και εισήχθη στο νοσοκομείο – οι συνεργάτες της έκαναν έκτακτη σύσκεψη και προετοιμάστηκαν για το χειρότερο σενάριο.

Ο μάνατζέρ της κάλεσε σε σύσκεψη στο Zoom όλα τα μέλη της ομάδας για να οργανωθούν μπροστά στο ενδεχόμενο η Μαντόνα να πεθάνει, ενώ τα παιδιά της έσπευδαν την ίδια ώρα στο πλευρό της, στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, συγγενικό πρόσωπο της σταρ είπε στη DailyMail.com ότι πέρασαν αρκετές τραυματικές ημέρες, χωρίς να είναι σίγουροι ότι θα τα καταφέρει.

«Τις τελευταίες δύο ημέρες, κανείς δεν ήξερε πραγματικά τι θα γίνει και η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο. Γι’ αυτό κρατήθηκε μυστικό από το Σάββατο. Όλοι πίστεψαν ότι μπορεί να τη χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα της κατάστασης» είπε το ίδιο πρόσωπο.