Ο Ντέκλαν Ράις είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών στα μεταγραφικά νέα της Premier League. Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ δίνουν σκληρή μάχη για την απόκτηση του αρχηγού της Γουέστ Χαμ, Ντέκλαν Ράις.

Σύμφωνα με τον Guardian και τον ρεπόρτερ Τζέικομπ Στάινμπεργκ, η Άρσεναλ κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του διεθνούς Άγγλου χαφ που φτάνει τα 105 εκατομμύρια λίρες (122 εκατ. ευρώ), μιας και ο παίκτης ταιριάζει απόλυτα στα θέλω του Μικέλ Αρτέτα.

Μπορεί οι Κανονιέρηδες να μην έχουν τη λάμψη και το status των πρωταθλητών Αγγλίας και Ευρώπης, αλλά είναι έτοιμοι να του δώσουν βασικό και στην πορεία ίσως και ηγετικό ρόλο στην ομάδα, κάτι που ίσως παίξει ρόλο στην τελική απόφαση του ποδοσφαιριστή, ωστόσο το μεγαλύτερο αγκάθι είναι η Γουέστ Χαμ.

Συγκεκριμένα η πρόταση της Άρσεναλ αφορά 116 εκατ. ευρώ συν 6 εκατ. με μορφή μπόνους και σε περίπτωση που γίνει αποδεχτή θα μετατρέψει τον Ράις στον ακριβότερο Άγγλο ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο τα Σφυριά όπως αναφέρει ο Στάινμπεργκ, δεν είναι ικανοποιημένα από τον τρόπο πληρωμής του ποσού που προσφέρει η ομάδα του Αρτέτα, με την προσφορά να μην έχει απορριφθεί αλλά να είναι υπό συζήτηση, την ώρα που αναμένεται και η αντιπρόταση της Σίτι που αν το θελήσει δεν θα έχει πρόβλημα να ξεπεράσει τα 122 εκατομμυρια.