Κορυφώνεται η αγωνία για την  27χρονη από την Πολωνία που ζει και εργάζεται στην Κω και αγνοείται από τις 12 Ιουνίου, καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος της.

Την εξαφάνιση της 27χρονης δήλωσε στην Αστυνομία ο 28χρονος σύντροφός της την Τρίτη (13/6), καταγγέλλοντας ότι τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, το βράδυ της Δευτέρας (12/6) περίπου στις 22:30 ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του, στέλνοντας του το σημείο που θα πήγαινε, για να περάσει να την πάρει,

Όταν όμως εκείνος έφτασε, δεν τη βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε. Σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει μαζί της είδε ότι το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο. Στις 23:38 μέσω εφαρμογής εντόπισε το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου στην περιοχή Τιγκάκι στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα αλλά και πάλι ήταν απενεργοποιημένο.

Όπως προέκυψε, η κοπέλα, δεν έχει επικοινωνήσει με τον σύντροφό της, και δεν εμφανίστηκε στην εργασία της όπως όφειλε να εμφανιστεί 08:00 της 13/6/2023.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, η 27χρονη,  δεν πάσχει από ιατρικά προβλήματα ούτε έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Έρευνες για τον εντοπισμό της

Παράλληλα στο νησί συνεχίζονται έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης, ενώ εκδόθηκε και Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κω» έρευνες αυτή τη στιγμή επικεντρώνονται στην περιοχή της Αλυκής, με την συνδρομή της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής και εθελοντικών ομάδων, καθώς και με την χρήση drone.

Οι έρευνες προς το παρόν είναι άκαρπες και θα συνεχιστούν μέχρι να εντοπιστεί κάποιο ίχνος της κοπέλας.

Τι αναφέρει το Missing Alert

«Στις 12/06/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κω, η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, 27 ετών, υπήκοος της Πολωνίας. Το ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα στις 12/06/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην ‘Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017’, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».