Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης Πολωνής που ζει και εργάζεται στην Κω. Η κοπέλα αγνοείται από τις 12 Ιουνίου, και από το Χαμόγελο του Παιδιού εκδόθηκε Missing Alert.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Στις 12/06/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κω, η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, 27 ετών, υπήκοος της Πολωνίας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα στις 15/06/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο».

Προστίθεται δε ότι: «Η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης».

Δείτε την φωτογραφία της αγνοούμενης κοπέλας:

Το τελευταίο τηλεφώνημα

O 28χρονος σύντροφος της κοπέλας κατήγγειλε στην Αστυνομία την Τρίτη ότι τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, τη Δευτέρα 12-06-2023 περίπου στις 22:30 ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με την μηχανή του.

Στη συνέχεια του έστειλε την τοποθεσία της προκειμένου να πάει ο σύντροφός να την πάρει, όμως όταν εκείνος έφτασε, δεν την βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε. Σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει μαζί της είδε ότι το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο. Στις 23:38 μέσω εφαρμογής εντόπισε το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου στην περιοχή Τιγκάκι στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα αλλά και πάλι ήταν απενεργοποιημένο.

Όπως προέκυψε, η κοπέλα, δεν έχει επικοινωνήσει με τον σύντροφό της, και δεν εμφανίστηκε στην εργασία της όπως όφειλε να εμφανιστεί 08:00 της 13/6/2023.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, η 27χρονη,  δεν πάσχει από ιατρικά προβλήματα ούτε έχει ψυχολογικά προβλήματα.