Σε εκ νέου σύλληψη του 63χρονου παιδόφιλου που ζητούσε ερωτικό ραντεβού από ανήλικη, προχώρησαν οι αστυνομικοί. Μετά από έρευνα αστυνομικών σε σπίτι που διατηρεί ο ίδιος στο Κιάτο, βρέθηκαν χάπια.

Κατόπιν τούτου, οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα στην σύλληψη του και τον οδήγησαν στην ασφάλεια. Ο 63χρονος πήρε την Τρίτη εξιτήριο από το Νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου νοσηλευόταν και πήγε στο πατρικό του σπίτι. Αξίζει να σημειωθεί, ότι εκκρεμεί η κατάθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία τον αναγνώρισε ως έναν εκ των ανδρών που την βίασαν.

Το βαρύτατο ποινικό του παρελθόν

Ο 63χρονος συνελήφθη εκ νέου πριν από λίγες μέρες, για την αποστολή χυδαίων μηνυμάτων σε μία ανήλικη. Όμως πέρα από την καταγγελία αυτή, έχει καταδικαστεί στο παρελθόν και για βιασμό.  Όλα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος είχε βάλει μία αγγελία για την εύρεση babysitter. Μία γυναίκα λοιπόν που έψαχνε για δουλειά ανταποκρίθηκε πηγαίνοντας στο σπίτι του και βλέποντας πως δεν υπήρχε κανένα παιδάκι.

Η ίδια περιγράφει τα όσα έζησε, αναφέροντας ότι «Κάνω να φύγω και με βουτάει. Άρχισα να φωνάζω εγώ “βοήθεια” και έκλεισε τζάμια, πόρτες, παντζούρια». «Όταν έφυγα, ήμουν σαν χαμένο… Εκεί που έκλαιγα, με είδε μία κυρία και με πήγε στο Τμήμα και έγινε η καταγγελία. Με πήραν με το περιπολικό και τους έδειξα το σπίτι, πήγαν και τον συνέλαβαν. Μετά από ημέρες με πήρε ο δικηγόρος του βιαστή μου και με κάλεσε στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, στο γραφείο του εισαγγελέα για να δώσω κατάθεση» συνεχίζει.

«Στο μεταξύ με πήγαν και στον ιατροδικαστή, ο οποίος είδε ότι είχα πέσει θύμα κακοποίησης» λέει και καταγγέλλει ότι ο πατέρας του 63χρονου της έδωσε λεφτά, για να μην κάνει μήνυση στον γιο του. «Όταν βγήκα από το δικαστήριο, πήγε να μου δώσει λεφτά στο προαύλιο αλλά δεν τα δέχθηκα» λέει χαρακτηριστικά.

Πέταγε χαρτάκια με τον αριθμό του έξω από σχολείο

Οι καταγγελίες συνεχίζονται από γονείς που τον έβλεπαν να πετάει χαρτάκι με χυδαίο περιεχόμενο έξω από το δημόσιο σχολείο της περιοχής. Οι κάτοικοι αναφέρουν ότι ο παιδόφιλος ζωγράφιζε χυδαία σκίτσα και καλούσε σε ερωτικές συνευρέσεις γράφοντας πάνω στα χαρτάκια τον αριθμό τηλεφώνου του. «Βρίσκαμε χαρτάκια με ανώμαλο περιεχόμενο και ένα τηλέφωνο. Τον παρακολούθησα και τον είδα ότι πέταξε αυτός το χαρτί» καταγγέλλει ένας κάτοικος.

«Τα χαρτάκια έγραφαν αντρικό όνομα και έλεγαν πως κάνει διάφορα πράγματα» λέει μία άλλη γυναίκα. «Τον πιάσαμε, του μιλήσαμε λίγο όμορφα και μετά σηκώθηκε και έφυγε. Από την ώρα που διαπίστωσα ότι είναι αυτός που τα πετάει, σηκώθηκε και έφυγε» λέει ένας κάτοικος, σύμφωνα με τον οποίο ο 63χρονος «τα ίδια έκανε και στην προηγούμενη γειτονιά του, στα Πετράλωνα».