Ένα τμήμα του αυτοκινητόδρομου Interstate 95 στη βορειοανατολική Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ κατέρρευσε την Κυριακή, μετά από μεγάλη πυρκαγιά σε βυτιοφόρο.

Η πυρκαγιά ξέσπασε όταν το όχημα περνούσε κάτω από την αερογέφυρα κοντά στην έξοδο Cottman Avenue, σύμφωνα με την αστυνομία, μεταδίδει το CBS News.

Ένα εμπορικό φορτηγό, που μετέφερε προϊόν με βάση το πετρέλαιο, ήταν η πηγή της πυρκαγιάς και κατέρρευσε ένα ολόκληρο τμήμα της βόρειας λωρίδας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου, δήλωσε ο κυβερνήτης της Πενσιλβάνια, Τζος Σαπίρο.

Το βυτιοφόρο μετέφερε 8.500 γαλόνια βενζίνης όταν έπιασε φωτιά, σύμφωνα με την αμερικανική ακτοφυλακή.

Η νότια πλευρά του διαπολιτειακού δρόμου δεν είναι δομικά σταθερή, δήλωσε ο Σαπίρο.

Βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατεδάφιση των λωρίδων κυκλοφορίας που κατέρρευσαν στο βόρειο ρεύμα, όπως και των κατεστραμμένων λωρίδων στο νότιο ρεύμα του σημαντικού για την περιοχή αυτοκινητοδρόμου.

Φλόγες φαίνονταν να εκτοξεύονται από το οδόστρωμα σε βίντεο, ενώ πυκνός μαύρος καπνός γέμισε τον ουρανό και η κυκλοφορία διεκόπη.

Εν τω μεταξύ, ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν, μία μέρα αργότερα, τη Δευτέρα, στον τόπο της κατάρρευσης, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Οι Αρχές δεν αναγνώρισαν τον οδηγό, αλλά ένας εξάδελφος του θύματος τον αναγνώρισε ως τον «Nathan Moody» από το Merchantville του New Jersey. Ήταν πατέρας τριών παιδιών.