«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία, για να μην μπούμε σε περιπέτειες», ήταν το μήνυμα που έστειλε από τη Σαλαμίνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε για τις εκλογές του Μαΐου «Ποιος να το περίμενε ότι θα αυξάναμε τα ποσοστά μας» προσθέτοντας ότι «το ζητούμενο είναι αυτό το ποσοστό να επαναληφθεί και να το ξεπεράσουμε».

«Η κάλπη της 21ης Μαΐου έστειλε ένα μήνυμα ευθύνης»

«Αναρωτιέμαι πόσοι θα ήταν διατεθειμένοι να στοιχηματίσουν πριν τις εκλογές ότι θα κάναμε τη ΝΔ πρώτη δύναμη σε όλη τη Β Πειραιά. Μπορέσαμε και πετύχαμε αυτό το αποτέλεσμα γιατί οι πολίτες της Β΄ Πειραιά επιβράβευσαν το έργο μας, την επιστροφή στην ανάπτυξη, τη στιβαρή πολιτική στα εθνικά θέματα, επιβράβευσαν τη γλώσσα του πραγραμματισμού και απέρριψαν τον διχασμό και την τοξικότητα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης

Όπως τόνισε «η κάλπη της 21ης Μαΐου έστειλε ένα μήνυμα ευθύνης. Οι πολίτες εναπόθεσαν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία». Επανέλαβε, δε, ότι σκοπός της επόμενης 4ετίας είναι να στηρίξουμε την οικογένεια κάνοντας ειδική αναφορά στις αυξήσεις μισθών και συντάξεων.

Όσον αφορά, δε, το θέμα της υγείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για «απελπισμένη αντιπολίτευση που λέει σαχλαμάρες για ιδιωτικοποίηση». Ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε, ακόμα, ότι θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων καθώς, όπως είπε, η ΝΔ είναι η παράταξη που ενώνει.