Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες του θανάτου του 38χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αμάξι του, με τραύμα από όπλο, σε επαρχιακό δρόμο της Θήβας.

Ο 38χρονος, σύμφωνα με τον πατέρα του, φέρεται να είχε δεχθεί απειλητικό μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο από άγνωστο αποστολέα, κάτι που γνωρίζουν οι Αρχές και ήδη το ερευνούν.

«Δεν είναι αυτοκτονία» επιμένει ο πατέρας του 38χρονου, μιλώντας στο Star. «Ήταν πολύ καλό παιδί, έξυπνος, μορφωμένος, άνθρωπος της Εκκλησίας, με περιουσία. Δεν είχε λόγους για αυτοκτονία» προσθέτει.

Το χρονικό

Ο 38χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στη θέση του συνοδηγού, το βράδυ της Τρίτης.

Στο πατάκι του αυτοκινήτου βρέθηκε ένα περίστροφο το οποίο φέρει δυσανάγνωστο αριθμό και οι γιατροί που εξέτασαν τη σορό του 38χρονου βρήκαν μια σφαίρα στο κεφάλι του.

Όλα τα σενάρια ανοιχτά

Οι Αρχές δεν έχουν αποκλείσει κανένα σενάριο μέχρι στιγμής. Η σορός του 38χρονου έχει μεταφερθεί στην Αθήνα για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ ελήφθησαν δείγματα από τα χέρια του, ώστε να ελεγχθεί εάν υπάρχουν ίχνη πυρίτιδας.

Παράλληλα, όπως προέκυψε, στο βυκίο του όπλου υπήρχαν έξι σφαίρες, εκ των οποίων το ένα πυροδοτημένο στη θέση βολής.

Ο 38χρονος διέθετε εταιρεία σεκιούριτι στη Θήβα και ήταν γιος απόστρατου αστυνομικού. Την έρευνα για τον θάνατό του ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.