Η 29χρονη Κριστίνα Κέλις δηλώνει λάτρης της rave μουσικής κάτι που πιθανότατα θα υιοθετήσει και η κόρη της, η οποία γεννήθηκε εν μέσω ενός φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στο Λας Βέγκας.

Η νεαρή πλέον μητέρα, διασκέδαζε το Σάββατο (27/5) σε συναυλία στο Electric Daisy Carnival όταν ξαφνικά έσπασαν τα νερά της.

Η ίδια δηλώνει πως βρισκόταν μόλις λίγες εβδομάδες πριν την ημερομηνία του τοκετού της και αισθανόταν πολύ καλά. Μάλιστα είχε πάρει και την έγκριση του γιατρού της για να παρευρεθεί στη συναυλία.

Στη συνέχεια, «εντελώς ξαφνικά» τα πράγματα άλλαξαν, στη διάρκεια ενός σετ του γνωστού dj και μουσικού παραγωγού Zedd.

Αν και δεν ήταν απόλυτα σίγουρη τι ακριβώς συνέβαινε, αφού την εξέτασε ένας γιατρός, αποφασίστηκε ότι έπρεπε επειγόντως να νοσηλευτεί.

«Επέστρεψαν και μου λένε: ‘Λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης, καλύτερα να πάτε στο νοσοκομείο’, οπότε με πήγαν στο νοσοκομείο», είπε στην εφημερίδα Review-Journal.

Η 29χρονη μεταφέρθηκε στο University Medical Center, όπου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί – μια κόρη που ονομάστηκε Ιζαμπέλα Ντέιζι Γκαρσία – λιγότερο από 15 λεπτά μετά την άφιξή της. Στο πλευρό της ήταν ο σύντροφός της, Τζόνι Λόντον.

Το μεσαίο όνομα της Ιζαμπέλα είναι εμπνευσμένο από το φεστιβάλ όπου άρχισε να έχει συσπάσεις, εξήγησε η Κέλις.

«Δυσκολευόμασταν να βρούμε μεσαίο όνομα», είπε. «Αλλά, λόγω της κατάστασης, μας άρεσε πραγματικά το ‘Ντέιζι’. Ταίριαζε τέλεια» εξήγησε.

Εκτός από το ιδιαίτερο μεσαίο της όνομα, η μικρή πήρε επίσης το παρατσούκλι «Z» προς τιμήν του Zedd.

«Πρακτικά εκεί γεννήθηκε», λέει η 29χρονη. «Λένε πως ό,τι συμβαίνει στο Λας Βέγκας, μένει στο Λας Βέγκας. Βέβαια η κόρη μου θα έρθει μαζί μου», πρόσθεσε.

Ο DJ Zedd συνεχάρη, με τη σειρά του, τους νέους γονείς, αφού πρώτα παιδεύτηκε λιγάκι να τους εντοπίσει. «Άκουσα ότι κάποια γυναίκα γέννησε κατά τη διάρκεια του σόου μου», έγραψε στο Twitter, με την 29χρονη να απαντά: «Εγώ ήμουν».

«Συγχαρητήρια!», ανταπάντησε ο Zedd πίσω. «Είμαι τόσο χαρούμενος που είστε και οι δύο υγιείς και που είχα την τιμή να είμαι το soundtrack».

Η οικογένεια θα παραμείνει στο Λας Βέγκας για τις επόμενες έξι εβδομάδες, καθώς περιμένουν να είναι απολύτως ασφαλές για την Ιζαμπέλα να ταξιδέψει, ενώ έχει ανοιχτεί επίσης ένα GoFundMe για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων.

«Αγαπώ την rave κοινότητα. Είναι τρελό που αυτό συνέβη σε ένα από τα μέρη που νιώθω άνετα», κατέληξε η 29χρονη μητέρα.