«Βροχή» τα δημοσιεύματα για τον Κέβιν Πάντερ και τον Παναθηναϊκό! Ο Αμερικανός γκαρντ ετοιμάζει τις βαλίτσες αποχώρησης από το Βελιγράδι, με το τριφύλλι να τον… πολιορκεί.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με το όνομα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ να βρίσκεται σημειωμένο στο μπλοκάκι των ανθρώπων του τριφυλλιού.

Μετά και την έλευση του Εργκιν Αταμάν στην άκρη του πάγκου, είναι δεδομένο πως οι πράσινοι θα επιχειρήσουν βαρβάτες μεταγραφικές προσθήκες για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Και ο Κέβιν Πάντερ αποτελεί μια περίπτωση που απασχολεί έντονα τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ μένει ελεύθερος από την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τους «πρασίνους» να δίνουν μεγάλη μάχη για την απόκτησή του. Το τριφύλλι έχει ήδη χτυπήσει την… πόρτα του Πάντερ και όπως αναφέρουν στο εξωτερικό, έχει το πάνω χέρι για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Τόσο η ισραηλινή Walla, όσο και ο γνωστός δημοσιογράφος Ματέο Αντρεάνι, στέκονται στη μεγάλη πρόταση του Παναθηναϊκού και τις πολλές πιθανότητες να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Αρέλ Γκίνσμπεργκ του δικτύου Walla», ανέφερε πως η Μακάμπι αποσύρθηκε από την κούρσα για την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, αφού ο σύλλογος από το Τελ Αβίβ θέλει να υπογράψει ένα μεγάλο όνομα για την ενίσχυση στην περιφέρεια. Μάλιστα, τονίζει πως ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για να κάνει δικό του τον Κέβιν Πάντερ από την Παρτιζάν.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κέβιν Πάντερ, με τον Παναθηναϊκό να κάνει τα πάντα για να τον φέρει ξανά στα ελληνικά παρκέ. Ο Αμερικανός γκαρντ προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και όπως φαίνεται, θα την εξαργυρώσει με μία μεγάλη μεταγραφή.