Προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη έλαβαν το μεσημέρι της Παρασκευής από τον αρμόδιο ανακριτή οι  8 νέοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Συγκεκριμένα σήμερα προσήχθησαν ενώπιον του ανακριτή και όπως είχαν δικαίωμα ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους. Μέχρι την ημέρα εκείνη θα παραμείνουν υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ.

Μετά το τέλος της απολογίας τους ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την ποινική τους μεταχείριση.

Οκτώ συλλήψεις

Εν τω μεταξύ, σήμερα η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής προχώρησε στη σύλληψη ενός ακόμα ατόμου για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ πρόκειται για ένα 48χρονο από το Μπαγκλαντές, που συνελήφθη σήμερα με σχετικό ένταλμα. Ο 48χρονος κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες συνελήφθησαν 7 άνδρες για την ίδια φρικτή υπόθεση. Ανάμεσά τους είναι ένας 48χρονος πατέρας και ο 21χρονος γιος του.

Πατέρας και γιος φέρεται να είχαν βιάσει την 12χρονη έναντι αμοιβής, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερα στοιχεία γνωστά μέχρι τώρα για το πώς είχαν έρθει σε επαφή με το κορίτσι και πόσες φορές είχαν συναντηθεί μαζί του.