Μοτοσικλετιστής παρέσυρε γυναίκα και τρίχρονο παιδάκι στη λεωφόρο Κηφισίας σε ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με θύματα πεζούς.

Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Κηφισιά στο ύψος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα που είναι περίπου 65-70 ετών επιχειρούσε να περάσει τον δρόμο με το τρίχρονο κοριτσάκι, με τη μηχανή να τους παρασύρει όταν βρίσκονταν στη μεσαία λωρίδα του δρόμου και μάλιστα με ταχύτητα.

Η γυναίκα, που είναι από τη Γεωργία και είναι η οικιακή βοηθός της οικογένειας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ το 3 ετών κοριτσάκι στο Παίδων, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο.

Λόγω του τροχαίου έκλεισε προσωρινά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, αλλά σύμφωνα με την Αστυνομία πλέον ο δρόμος έχει ανοίξει, ωστόσο για κάποιο διάστημα υπήρχε αρκετή κίνηση.

Δεύτερη παράσυρση μέσα σε λίγες ώρες στην Αθήνα

Να σημειώσουμε ότι αυτό είναι το δεύτερο τροχαίο με πεζούς μέσα σε λίγες ώρες στην Αθήνα.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, γυναίκα παρέσυρε με το αυτοκίνητό της πεζό στη λεωφόρο Αλεξάνδρας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τραγικό τροχαίο συνέβη στις 01:10, στον αριθμό 59 της Λεωφόρου, στο ύψος του Γκύζη.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 44χρονη κινούνταν με κατεύθυνση την οδό Πατησίων ενώ ο πεζός, 50 ετών, διέσχιζε κάθετα το οδόστρωμα σε σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση.

Δύο ακόμα νεκροί πεζοί την Τετάρτη

Επίσης, χθες σκοτώθηκαν δύο πεζοί. Στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, μία 77χρονη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο από σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση και παρασύρθηκε θανάσιμα από ΙΧ.

Το άλλο τροχαίο συνέβη στην οδό Λένορμαν στα Σεπόλια, όταν ένας άστεγος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από ΙΧ αυτοκίνητο. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς κατέληξε.