Σε καταγγελία για απόπειρα αρπαγής του 9χρονου παιδιού του προχώρησε ένας πατέρας από την Πάτρα.

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας ένας 19χρονος αλλοδαπός αποπειράθηκε να  αρπάξει τον γιο του την ώρα που έφευγε από το σχολείο του.

Αρπαγή ανήλικης: Συνελήφθη Αφγανός σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια

Τι συνέβη

Σύμφωνα με το pelop.gr, το καταγγελόμενο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης, όταν και ενώ η μητέρα του μαθητή πήγε να τον πάρει από το σχολείο που φοιτά σε περιοχή των Μποζαϊτικών, με τον ανήλικο να της παραδίδει τη σχολική τσάντα και να τη ζητάς να επιστρέψει στο σπίτι μαζί με τους φίλους του.

Κατά τη διαδρομή συνάντησαν ένα άνδρα που επέβαινε σε δίκυκλο, ο οποίος σύμφωνα με το παιδί, του έκανε ένα νεύμα, κίνηση που ο πατέρας μετά την περιγραφή του γιου του, εξέλαβε την κίνηση του άνδρα ως προτροπή στον γιο του να τον ακολουθήσει. Ο φερόμενος δράστης, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν προέβη σε άλλη χειρονομία και συνέχισε με το μηχανάκι του.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια Πατρών, με αστυνομικούς να καταφέρνουν τελικώς να εντοπίζουν τον δικυκλιστή. Ο ίδιος κατά πληροφορίες του pelop.gr φέρεται να αρνείται την κατηγορία υποστηρίζοντας πως δεν είχε καμία πρόθεση να αρπάξει το παιδί. Σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών.