Το τελευταίο… επεισόδιο του «σίριαλ Κουρμπέλη», παίχτηκε πριν από λίγες ώρες, όταν ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε και επίσημα τον μέχρι πρότινος αρχηγό του, μετά από 6.5 χρόνια παρουσίας με το τριφύλλι στο στήθος.

Ήδη όπως φαίνεται η φημολογία για το μέλλον του Έλληνα διεθνούς αμυντικού χαφ οργιάζει, με τους Τούρκους να το πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα. Δημοσίευμα από την γείτονα χώρα, δεν κάνει απλά λόγο για ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για τον Κουρμπέλη, αλλά για κατ’ αρχήν συμφωνία των δύο πλευρών ώστε να συνεργαστούν και να μεγαλώσει έτσι η ελληνική αποικία στη Τραπεζούντα, όπου ήδη υπάρχουν ο Μπακασέτας με τον Σιώπη και ενδέχεται να προστεθεί και ο Πέλκας.

Βέβαια όλα αυτά είναι ακόμα σε επίπεδο… δημοσιεύματος όπως θα δείτε και παρακάτω αναλυτικά και απομένει μόνο ο χρόνος για να δείξει τι μέλλει γενέσθαι με τον Κουρμπέλη

«Σε κατ’ αρχήν συμφωνία η Τραμπζονσπόρ με τον Δημήτρη Κουρμπέλη! Την πρώτη της μεταγραφή έκανε η Τραμπζονσπόρ, μία από τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας της Τουρκίας. Οι Μπορντό-Μπλε έχουν έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Δημήτριο Κουρμπέλη που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Ο Κουρμπέλης, φίλος του Μπακασέτα και του Σιώπη από την Εθνική Ελλάδας, ξεχωρίζει για τα αμυντικά του χαρακτηριστικά στη μεσαία γραμμή. Ο Κουρμπέλης με ύψος 1,81 μέτρα, έλαβε μέρος σε 36 επίσημους αγώνες τη φετινή σεζόν, με 1 γκολ και 2 ασίστ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός καθώς και στην μεσαία γραμμή».