Τελική αναμέτρηση. Η ΑΕΚ φιλοξενεί σήμερα στις 19:15 στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» τον Ολυμπιακό με τον νικητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης να αναδεικνύεται και πρωταθλητής της Handball Premier.

Οι «ερυθρόλευκοι» αν μη τι άλλο έχουν την παράδοση με το μέρος τους, αφού από τους οκτώ τελικούς που έχουν κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς (είτε 3ο, είτε 5ο) τις 6 έχουν επικρατήσει οι φιλοξενούμενοι.

Στα της προϊστορίας τώρα, οι Πειραιώτες με την Ένωση έχουν αγωνιστεί 33 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν νικήσει τις 16, τους «κιτρινόμαυρους» τις 13, ενώ μοιράστηκαν και τέσσερις ισοπαλίες.

Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και του κόσμου που θα είναι στο πλάι τους.

Πάντως η φετινή σειρά γενικότερα έχει δώσει πολύ ωραία παιχνίδια με τις δύο ομάδες να έχουν κρατήσει την έδρα τους. Στο πρώτο ματς η ΑΕΚ επικράτησε 21-19 του Ολυμπιακού με εκείνον να απαντάει στο «σπίτι» του επικρατώντας της Ένωσης με 28-24.

Η σειρά επέστρεψε στην έδρα της ΑΕΚ, με νίκη των γηπεδούχων με 23-19, ενώ στον Πειραιά οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν ξανά με 27-25.

Τέλος, διατητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κινατζίδης και Φωτάκης και παρατηρητές οι Μεϊμαρίδης (αγώνα), Αγγελίδης (ασφαλείας) και Τσάκωνας (διαιτησίας).