Δικογραφία για βιασμό σχημάτισαν οι αστυνομικοί του τμήματος ασφάλειας Θερμαϊκού, σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού.

Σύμφωνα με την καταγγελία 24χρονης, ο 34χρονος τον οποίο είχε γνωρίσει σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, προέβη σε βάρος της σε γενετήσια πράξη με άσκηση σωματικής βίας τον Ιούνιο του 2021 σε περιοχή της Περαίας.

Η ταυτοποίηση του 34χρονου πραγματοποιήθηκε μετά από ανάλυση στοιχείων DNA, ενώ η νεαρή κοπέλα αναγνώρισε στο πρόσωπο του 34χρονου τον βιαστή της.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ ήδη ο 34χρονος κρατείται προσωρινά σε κατάστημα κράτησης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Στο πλαίσιο διενεργηθείσας προανάκρισης για βιασμό, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού.

Σύμφωνα με την καταγγελία 24χρονης ημεδαπής, ο προαναφερόμενος, τον οποίο είχε γνωρίσει σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, τον Ιούνιο του 2021 σε περιοχή της Περαίας, προέβη σε βάρος της σε γενετήσια πράξη με άσκηση σωματικής βίας.

Η ταυτοποίηση του 34χρονου πραγματοποιήθηκε έπειτα από συνδυαστική ανάλυση των συλλεχθέντων στοιχείων (DNA κ.λπ.), ενώ αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σημειώνεται ότι ο 34χρονος κρατείται προσωρινά σε Κατάστημα Κράτησης, για έτερη υπόθεση.