Χειροπέδες σε έναν 30χρονο πέρασαν τα ξημερώματα οι αστυνομικοί της Ρόδου, μετά από καταγγελία Αγγλίδας τουρίστριας για σεξουαλική παρενόχληση ενώ η ίδια βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.
Βάσει της κατάθεσής της, όλα όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/5) όταν εκείνη έφυγε σε κατάσταση μέθης από το μπαρ που διασκέδαζε και κάθισε σε παγκάκι της περιοχής στη Λίνδο. Εκεί ο 30χρονος την πλησίασε, άρχισε να την χαϊδεύει ενώ αφού της σήκωσε τη φούστα, έβγαλε και μια φωτογραφία με το κινητό του.
Σύμφωνα με τη rodiaki.gr ο 30χρονος από την πλευρά του αρνείται τα πάντα, και σημειώνει ότι απλά την πλησίασε εκεί που κάθονταν και έκλαιγε και διαπίστωσε ότι πράγματι ήταν μεθυσμένη.
Το μόνο που τη ρώτησε, είπε, ήταν αν χρειαζόταν βοήθεια.

- ΣΥΡΙΖΑ: Ανεξαρτητοποιήθηκε η Πόπη Τσαπανίδου – Με 16 βουλευτές το κόμμα
- Μουντιάλ 2026: Το Μπουένος Άιρες ξενύχτησε για την Αργεντινή – Πανηγυρισμοί χωρίς τέλος για την πρόκριση στον τελικό (vids)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/07): Πού θα δείτε την κλήρωση της Super League και την υπόλοιπη δράση







