Aκόμα ένας τίτλος έπιασε… λιμάνι, με την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού να επικρατεί της Βουλιαγμένης με σκορ 10-5 στον τρίτο τελικό και κατέκτησε το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, το οποίο είναι και το δέκατο σερί. Μάλιστα οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 301 συνολικούς τίτλους στα πέντε μεγάλα ομαδικά αθλήματα.

Tα κορίτσια του Αλεξάνταρ Τσίριτς είχαν τον έλεγχο από την αρχή της αναμέτρησης και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στις αντίπαλές τους, παίρνοντας ουσιαστικά μια εύκολη νίκη η οποία και έδωσε άλλο ένα τρόπαιο στον Πειραιά.

Oι Ερυθρόλευκες ήταν καταιγιστικές στο πρώτο οκτάλεπτο καταφέρνοντας να φτάσουν στο 3-0, παίρνοντας ένα σημαντικό προβάδισμα. Στη δεύτερη περίοδο το ματς ήταν πιο αμφίρροπο, ωστόσο ο Ολυμπιακός μπόρεσε να αυξήσει κατά ένα τέρμα το προβάδισμά του για το 6-2 του ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι δύο άμυνες ήταν αυτές που είχαν τον πρώτο λόγο στο ματς, με τις Ερυθρόλευκες να σημειώνουν δύο γκολ και να δέχονται ένα, για το 8-3. Η τελευταία περίοδος απέκτησε ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα, για να έρθει το τελικό 10-5 που χάρισε τον τίτλο στον Ολυμπιακό.