Η Λίνα Νικολακοπούλου σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της, μιλά για το δέος που ένιωσε όταν ο κορυφαίος συνθέτης μελοποίησε δικούς της στίχους,

Η αγαπημένη στιχουργός, εμφανίζεται σπανίως στην τηλεόραση, αλλά δεν θα μπορούσε να λείπει από το αφιέρωμα που ετοίμασε το «Σπίτι με το MEGA» στον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη.

Απόψε στις 21:00 η Λίνα Νικολακοπούλου γίνεται κομμάτι της εκλεκτής συντροφιάς που δημιουργείται για να τιμήσει τον Μίκη όλων των Ελλήνων.

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

Η μεγάλη στιγμή της συνεργασίας τους

«Ο Μανώλης Μητσιάς μού ζήτησε στίχους γιατί θα έγραφε ο Μίκης την Τρίτη Πολιτεία (σ.σ Πολιτεία Γ’). Εγώ είχα φυλάξει κάποια κείμενα που ήξερα ότι δεν κάνουν για οποιονδήποτε. Όταν μου ζήτησε ο Μανώλης, τα βρήκα και τα έδωσα. Ήταν σαν όνειρο…Αυτή η στιγμή, τότε είχαμε τηλεφωνητή. Και ξαφνικά ακούω “Λίνα, την Πέμπτη έλα στο στούντιο, ο Μίκης έχει μελοποιήσει και τα τρία σου τραγούδια”»: με αυτά τα λόγια η Λίνα Νικολακοπούλου περιγράφει στη Ρούλα Κορομηλά το δέος που ένιωσε όταν ο Μίκης Θεοδωράκης έντυσε με την υπέροχη μουσική της στους στίχους της.