Τεταμένο είναι ακόμα το κλίμα από τον πρώτο γύρο των εκλογών στην Τουρκία. Παρόλα αυτά, ο Σουλτάνος το βράδυ της Κυριακής βγήκε στο μπαλκόνι της νίκης και άρχισε να τραγουδά. Το νέο του τραγούδι από την ώρα που δημοσιεύτηκε σαρώνει στην Τουρκία.

Στην ουσία, το τραγούδι αποθεώνει τον τούρκο πρόεδρο και όλα όσα έχει πετύχει, κατά τη διάρκεια της εικοσαετούς θητείας του στο τιμόνι της χώρας, αποτελώντας ακόμη έναν ύμνο για εκείνον.

Στα λόγια του αναφέρει:

«Δακρύζει για τον λαό του, φωνάζει για τον λαό του…. ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,

Δεν αλλάζει την πορεία του, πάντα προχωράει στον δρόμο του δικαίου,

Τρέχει με τον έρωτα και δεν κουράζεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,

Ζήτησέ το ψηλέ άνθρωπε, ο λαός θα σε ακολουθεί μέχρι και στην άκρη του θανάτου.

Εϊ Ερντογάν, έι Ερντογάν»!

Μέσα στο τραγούδι ακούγονται και λόγια του Ερντογάν από ομιλία του στην οποία αναφέρει:

«Δεν θα τα καταφέρετε, δεν θα καταφέρετε να φέρεται διχόνοια στον λαό μας.

Δεν θα καταφέρετε να διαμελιστεί η χώρα μας. Δεν θα μπορέσετε να καταστρέψετε τη χώρα μας».

Χτύπησε το χέρι στο τραπέζι ο Κιλιτσντάρογλου

Μετά τα οριστικά αποτελέσματα, τα οποία έδειχναν ότι ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου βρισκόταν στη δεύτερη θέση, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης έστειλε μήνυμα ελπίδας στους ψηφοφόρους του για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στην Τουρκία, τονίζοντας πως θα μείνει όρθιος μέχρι το τέλος, για να χάσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Αγαπητοί μου άνθρωποι, δουλεύουμε ασταμάτητα από χθες. Μην απελπίζεστε. Θα σταθώ όρθιος, θα σας πω τις σαφείς παρατηρήσεις μου για το τι συμβαίνει και μετά θα σταθούμε όρθιοι και θα κερδίσουμε μαζί αυτές τις εκλογές», είπε σε βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter.

«Στο τέλος των πάντων, μόνο το έθνος μας θα έχει τον λόγο του», είπε στη συνέχεια και χτύπησε αποφασιστικά το χέρι του στο τραπέζι.

Δείτε το βίντεο