Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 12χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καλλιθέα, μπροστά στα μάτια της αδερφής της.

«Είμαστε σε σοκ. Έφυγε ένα καλό αγγελουδάκι» συγκλονίζει ο πατέρας της 12χρονης, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως λέει, τα δύο κορίτσια του διέσχισαν τον δρόμο όταν είχε ανάψει πράσινο φανάρι για τους πεζούς και ο οδηγός που παρέσυρε τη 12χρονη έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα.

« Ήταν μαζί με την αδελφή της. Γύρισαν από το σχολείο και πήγαιναν μαζί στο φροντιστήριο. Η άλλη μου κόρη πρόλαβε και είδε ότι ερχόταν γρήγορα ο οδηγός ενώ είχε ανάψει πράσινο το ανθρωπάκι. Η άλλη δεν τον είδε. Ήταν ασταμάτητος… Ούτε να σταματήσει, ούτε να φρενάρει, ούτε τίποτα. Τη χτύπησε και την πέταξε μακριά 30 μέτρα» περιγράφει ο τραγικός πατέρας.

«Η αδερφή της άρχισε να φωνάζει και πήρε τηλέφωνο τη μητέρα της»

Η περιγραφή του πατέρα για την ημέρα του δυστυχήματος προκαλεί ανατριχίλα.

Η αδελφή της 12χρονης, μόλις είδε τι είχε συμβεί άρχισε να φωνάζει και προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους γονείς της, όμως δεν είχε μονάδες στο κινητό της τηλέφωνο. Ένας περαστικός της έδωσε το κινητό του και έτσι το παιδί τηλεφώνησε στη μητέρα της, στην οποία περιέγραψε τι είχε συμβεί μόλις μερικά μέτρα από το σπίτι τους.

«Προσπαθούμε να βρούμε ψυχολόγο για να πάει το παιδί. Δεν είναι καθόλου καλά, πιστεύει ότι φταίει για το δυστύχημα. Προσπαθούμε να την κάνουμε να καταλάβει ότι δε φταίει» λέει ο πατέρας.

«Δε με νοιάζει τι θα γίνει από δω και πέρα. Εγώ δε θα έχω πια τη Χαρίκλεια» καταλήγει συγκινημένος ο τραγικός πατέρας, κληθείς να σχολιάσει ότι ο οδηγός που παρέσυρε το παιδί του αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους.

«Ο οδηγός πέρασε με κόκκινο»

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ιωάννης Κωλέττης αναμένεται να πάρει μέσα στις επόμενες ημέρες τη δικογραφία, προκειμένου να ενημερωθεί πλήρως για την υπόθεση. Όπως είπε, από τα μέχρι τώρα στοιχεία και τις μαρτυρίες προκύπτει ότι ο οδηγός παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη.