Ελεύθερος υπό τον όρο ότι δεν θα μπορεί να οδηγεί αυτοκίνητο ή μηχανή αφέθηκε πριν λίγα λεπτά ο 32χρονος οδηγός που κατηγορείται για το το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μία 12χρονη το μεσημέρι της Δευτέρας στη Καλλιθέα.

Στον κατηγορούμενο ο οποίος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος επιβλήθηκε επιπλέον και ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ο 32χρονος απολογήθηκε  για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία προκλήθηκε θάνατος και το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.

Το κοριτσάκι που ήταν με την αδελφή του παρασύρθηκε από το όχημα του 32χρονου με την οικογένεια της να έχει υποστεί τεράστιο σοκ από την απώλεια του.

Ο 32χρονος ο οποίος στους αστυνομικούς δήλωσε πως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, είπε στην απολογία πως είναι συντετριμμένος και δεν μπορεί να διανοηθεί αυτό που συνέβη.

Παράλληλα, αρνήθηκε την κατηγορία ότι οδηγούσε επικίνδυνα και λέει ότι το όχημα δεν του ανήκει, είναι δανεικό και δεν ήξερε ότι δεν είχε περάσει ΚΤΕΟ.