Η οργή είναι κακός σύμμαχος. Δεν πρέπει να αφήνουμε την οργή να μας κυριεύει γιατί πολλές φορές κάνουμε (ή γράφουμε) πράγματα που δεν πρέπει.

Όταν, όμως, διαβάζεις την ανακοίνωση μέσα από τις φυλακές του Λιάκου Κασιδιάρη, του προέδρου ΓΤΠ, πράγματι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να είσαι κυρίαρχος στον εαυτό σου.

Ο Λιάκος να κάνει μαθήματα δημοκρατίας. Ποιος; Ο Λιάκος να λέει: «Το έγκλημα αυτό δεν έχει στόχο μόνο εμένα, αλλά πλήττει πρωτίστως το Σύνταγμα, τον ελληνικό λαό και το δημοκρατικό πολίτευμα».

Ο Κασιδιάρης να γράφει: «Ο πραγματικός αγώνας για το Έθνος και για το Δημοκρατικό πολίτευμα τώρα αρχίζει».

Θα τρελαθούμε τελείως σ’ αυτή τη χώρα. Είναι με τη βούλα «φαιδρά πορτοκαλέα» από τη στιγμή που επιτρέπει σε μαχαιροβγάλτες, νεοναζί, φασίστες και τσαμπουκάδες της οκάς να γίνονται τιμητές του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Το πρωτοπαλίκαρο του μικρού Φύρερ, Μιχαλολιάκου, ο καταδικασμένος για 13 χρόνια φυλάκιση για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής, φασιστικής οργάνωσης, να μιλάει για τη Δημοκρατία και το πολίτευμα; Να αναφέρεται στον ελληνικό λαό και στο Σύνταγμα;

Αυτός που έχει στο μπράτσο του τατουάζ με τη ναζιστική σβάστικα;

Ο Κασιδιάρης που έδινε εντολές στα Τάγματα Εφόδου να δέρνουν μετανάστες στους δρόμους;

Ο Λιάκος που έκανε «προπόνηση» με όπλα και προπονούσε τα άλλα ναζιστικά σκουπίδια;

Που υμνούσε την Αρεια Φυλή; Που έγραψε άρθρο υπέρ του Χίτλερ;

Δικό του δεν είναι αυτό το ρατσιστικό, ναζιστικό παραλήρημα: ««Ποιο θα ήταν το μέλλον της Ευρώπης και ολόκληρου του σύγχρονου κόσμου, αν ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος (που οι Δημοκρατίες, ή μάλλον οι εβραίοι – σύμφωνα με τον Στρατηγό Μεταξά – κήρυξαν στη Γερμανία) δεν σταματούσε την ανανεωτική πορεία του Εθνικοσοσιαλισμού; Είναι βέβαιο ότι θεμελιώδεις αξίες που πηγάζουν ως επί το πλείστον από την ελληνική αρχαιότητα, θα κυρίευαν πνευματικά όλα τα κράτη και θα όριζαν τις τύχες των λαών. Ο ρομαντισμός ως πνευματικό κίνημα και ο κλασικισμός θα υπερίσχυαν της παρακμιακής υποκουλτούρας που διέβρωσε τον λευκό άνθρωπο».

Ο Κασιδιάρης δεν ήταν επικεφαλής σε συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας το 2015 με Χρυσαυγίτες να προβαίνουν σε πογκρόμ κατά μεταναστών δέρνοντάς τους στη μέση του δρόμου;

Πογκρόμ στους δρόμους της Αθήνας

Ο Λιάκος δεν φώναζε:

«Αλήτες, προδότες, πολιτικοί!» – «Αναρχικοί και μπολσεβίκοι, αυτή η γη δεν σας ανήκει!»

Ο Κασιδιάρης δεν έλεγε τους Ρομά στον Ασπρόπυργο «ανθρώπινα σκουπίδια»;

Αυτός δεν χαιρετούσε ναζιστικά;

Το 2012 όταν η Χρυσή Αυγή είχε μπει στη Βουλή, οι Κασιδιάρης – Παναγιώταρος είχαν δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι «ο Χίτλερ δεν έχει κριθεί ακόμα από την Ιστορία». Από το βήμα της Βουλής έχει δηλώσει ότι ασφαλώς και υπάρχουν βουλευτές που αρνούνται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων από τον Χίτλερ, στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Παλαιότερα είχε φωτογραφηθεί στο περιοδικό «Αντεπίθεση» με μπλουζάκι των Ες-Ες, ενώ στη βιβλιοθήκη του είχε ναζιστική χειροβομβίδα που χρησιμοποιούνταν από τους ναζί. Τον Φεβρουάριο του 2013, Γερμανοί νεοναζί του Ελεύθερου Δικτύου Νότου επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΧΑ στη Βουλή και φωτογραφήθηκαν με τους Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη, Μίχο, Ηλιόπουλο;

Ξέχασε το ναζιστικό παρελθόν του τώρα και το παίζει πατριώτης; Αποκήρυξε ποτέ την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής; Αποκήρυξε τη δική του προτίμηση στα χιτλερικά πρότυπα;

Γερμανοί νεοναζί του Ελεύθερου Δικτύου Νότου καλεσμένοι του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη

Ουδέποτε. Δεν το έκανε ποτέ γιατί είναι στο DNA του. Ο λύκος δεν αλλάζει, ακόμη κι αν βάλει προβιά δημοκράτη.

Δυστυχώς, αυτοί που επέτρεψαν στον Κασιδιάρη να μεγαλώσει σε μπόι μέσα από τη φυλακή οφείλουν κάποτε να εμφανιστούν και να ζητήσουν συγγνώμη.

Οσοι έγιναν οι καλύτεροι χορηγοί των νεοναζί θα πρέπει να το έχουν βάρος για όλη τους τη ζωή.

Αλλά και όσοι Ελληνες πολίτες στηρίζουν τα νεοναζιστικά σκουπίδια είναι πλέον υπεύθυνοι για τις πράξεις τους. Δεν είναι πλέον παραπλανημένοι, δεν είναι ξεγελασμένοι από τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες, τα φουσκωμένα σώματα και τα άδεια ξυρισμένα κεφάλια.

Οποιοι στηρίζουν αυτούς που προσκυνούν όσους σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες στην Κατοχή και είναι υπεύθυνοι γιατί έπνιξαν στο αίμα την ανθρωπότητα, είναι ίδιοι.