Η ΕΠΟ έχει καταφέρει κάτι ανεπανάληπτο με τον τελικό Κυπέλλου τη φετινή σεζόν, αφού οι ομάδες δεν ξέρουν το πότε και μέχρι πρότινος δεν ήξεραν και το που θα γίνει το ματς.

Ο Τάκης Μπαλτάκος έχουν φάει το ένα άκυρο μετά το άλλο, όμως δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να εκθέτονται με τη διοργάνωση του τελικού, αφού η Αστυνομία είπε νέο «όχι» στο καινούριο αίτημα της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ απηύθυνε ερώτημα στην αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας, για το αν μπορεί να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 19 Μαΐου, δηλαδή την προπαραμονή των εθνικών εκλογών.

Παρ’ όλα αυτά, απάντηση της Αστυνομίας ήταν αρνητική και πλέον όλα δείχνουν πως ο τελικός της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στις 24/5, που εξ αρχής έμοιαζε η επικρατέστερη ημερομηνία. Η ΕΠΟ έχει καταφέρει από την πλευρά της να διατυμπανίζει ότι ο τελικός θα γίνει στο εξωτερικό, όμως εντέλει θα γίνει ξανά στο Πανθεσσαλικό.

Η τελική απόφαση λογικά θα παρθεί σήμερα, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, μετά από το μεγάλό «φιάσκο» με τον τελικό, με το θέμα της ημέρας και του γηπέδου να έχει τραβήξει πολύ καιρό.