Σταθερή είναι η κατάσταση του 58χρονου επιχειρηματία από τη Μυτιλήνη που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη με εγκαύματα στο 50% του σώματός του, όπως αναφέρει η αδελφή του με ανάρτησή της στα social media.

Ο άτυχος άνδρας παλεύει για τη ζωή του μετά την επίθεση που δέχτηκε από τη σύζυγό του, η οποία τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά.

Όπως ενημερώνει η αδερφή του θύματος, η κατάσταση του 58χρονου είναι σταθερή όμως έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του για να γίνει καλά.

Η ανάρτηση της αδελφής του 58χρονου

«Θεώρησα σωστό να ενημερώσω όλο αυτό τον κόσμο που ενδιαφέρεται και ρωτάει για τη κατάσταση του αδερφού μου, που είναι τόσο αγαπητός σε όλο τον κόσμο των νησιών μας και, αφού μίλησα πρώτα με τον γιατρό του, μου είπε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή, είναι γερός οργανισμός αλλά έχει πολύ δρόμο μπροστά του, είναι μία μικρή αχτίδα, μία μικρή ελπίδα για να τα καταφέρει και να μείνει κοντά μας σας. Ευχαριστώ όλους και ας προσευχηθούμε όλοι μαζί να γίνει γρήγορα καλά και να έρθει κοντά μας», έγραψε η αδελφή του θύματος στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι η 49χρονη σύζυγος του θύματος θα απολογηθεί τη Δευτέρα (24.4.2023) ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, καθώς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβίαση της νομοθεσίας για ενδοοικογενειακή βία.