Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης οδηγήθηκε,  η 48χρονη δράστιδα της επίθεσης με εύφλεκτο υγρό, κατά του συζύγου της, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, με πολύ σοβαρά εγκαύματα (45%) πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού σε λαιμό, θώρακα, πλάτη και πόδια.

Η 48χρονη που -άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες- περιέλουσε, τον σύζυγό της,  με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά, παραπέμπεται στη δικαιοσύνη με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ξεσπούν οι συγγενείς του θύματος

Οι συγγενείς του θύματος ξεσπούν κατά της νύφης τους στην οποία καταλογίζουν ότι είχε κάνει το βίο αβίωτο στον άντρα της ενώ η ίδια πρόσεχε τον εαυτό της.

Σύμφωνα με όσα είπαν στα «Νέα της Λέσβου», η γυναίκας προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη, εξαιτίας της χρήσης αλκοόλ ενώ στο ερώτημα γιατί ο επαγγελματίας της εστίασης δεν χώριζε τη σύζυγό του εφόσον δεν περνούσε καλά μαζί της η απάντηση που δίνουν είναι ότι έκανε υπομονή για να μην διαλυθεί η οικογένεια καθώς έχουν ένα παιδί.

Μάλιστα η αδελφή του θύματος δηλώνει ότι ενώ εργαζόταν κατά το παρελθόν και η ίδια στην επιχείρηση εστίασης του αδελφού της αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το πόστο της καθώς δεν ήταν επιθυμητή όπως λέει από τη νύφη τους για να μην βλέπει τα όσα συνέβαιναν.

Οι αδελφές του άνδρα, που νοσηλεύεται στη Θεσσαλονίκη το μόνο που εύχονται είναι να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να μη χάσει αυτή τη μάχη για τη ζωή αλλά  να επιστρέψει και πάλι κοντά τους και στο παιδί του.