Η ηθοποιός Αφροδίτη Λιάντου ανοίγει τα χαρτιά της και μιλά για όλα.

Η Μυρτάλη θα Βρει τον δρόμο της μέχρι το τέλος του δεύτερου κύκλου;

Η Μυρτάλη δεν θα έχει καλό τέλος. Τα πράγματα με τον Αλέξη γίνονται δύσκολα και προσπαθεί να βρει διέξοδο για να ξεφύγει από εκείνον – και όχι μόνο. Με τη συμπεριφορά της έχει ανοίξει πολλά μέτωπα και προσπαθεί να δει πώς θα πορευτεί.

Ξέρεις ποιο θα είναι το τέλος της ηρωίδας σου;

Οχι, το φαντάζομαι όμως… Ποιο φαντάζεσαι ότι θα είναι; Ιδανικά θα ήθελα να έχει ένα όμορφο τέλος, θα ήθελα να φύγει στο εξωτερικό και να φτιάξει από την αρχή τη ζωή της. Φαντάζομαι όμως ότι μάλλον θα τη σκοτώσει ο Αλέξης.

Πώς θα τη δούμε να πορεύεται με το σχέδιο που έχει να κάνει κακό στην Αθηνά;

Σκέφτεται να της κάνει κακό, αλλά ίσως δεν το εννοεί. Από τη μία ζητά από τον Αλέξη να τη σκοτώσει, από την άλλη -όταν θα συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να το κάνει πραγματικότητα- φοβάται.

Πώς βιώνεις τα φετινά γυρίσματα;

Εχει αλλάξει ο ρόλος μου, δεν έχω τον όγκο των γυρισμάτων που είχα στις αρχές. Εχω εξοικειωθεί με τη Μυρτάλη και έβγαινε αβίαστα το γύρισμα. Η δεύτερη σεζόν είναι πιο εύκολη.

Η πρώτη χρονιά είχε πολύ άγχος;

Ηταν η πρώτη μου δουλειά, έπρεπε να προσαρμοστώ και να καταφέρω να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις. Οπότε, ναι, είχα άγχος να φανώ αντάξια των αναγκών και του ρόλου.

Ποια ήταν τα μεγαλύτερη οφέλη αυτής της δουλειάς;

Πήρα όμορφα πράγματα από αυτή τη σειρά. Μετρώ ωραίες στιγμές, φιλίες, μία υπέροχη συνεργασία. Εμαθα να Βουτώ στα Βαθιά, να δουλεύω κάτω από την πίεση του χρόνου. Εμαθα να δουλεύω γρήγορα και να αποδίδω στις απαιτήσεις του σκηνοθέτη. Ακόμη, επειδή ο ρόλος μου πέρασε από διάφορα στάδια και διακυμάνσεις, πειραματίστηκα. Ηταν σχολείο για εμένα

Βρέθηκες με μεγάλα ονόματα της υποκριτικής, τι «πήρες» από εκείνους; Ειδικότερα στις αρχές με βοήθησε πολύ που είχα σκηνές με αυτούς τους έμπειρους και καταξιωμένους ηθοποιούς. Με βοήθησαν πολύ και κατάφερα να αφήσω πίσω το άγχος που με διακατείχε. Είναι ένα καστ με καλούς ανθρώπους που άπλωσαν το χέρι τους και με βοήθησαν με πολύ όμορφο τρόπο. Δεν μου επέβαλαν ποτέ τι πρέπει να κάνω. Νιώθω τυχερή.

Πώς έζησες το ότι σε μικρή ηλικία έγινες πρωταγωνίστρια;

Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι είμαι πρωταγωνίστρια! Ειδικά τον πρώτο χρόνο, είχα πολύ το μυαλό μου στη δουλειά. Δεν έβγαινα καν πολύ για να καταλάβω ότι με αναγνωρίζουν. Επειδή η μητέρα μου (ΕΒελίνα Παπούλια) έχει έναν χαρακτήρα μαζεμένο, με είχε προετοιμάσει για το τι θαγινόταν. Δεν ένιωσα ότι έγινε ένα μπαμ τεράστιο που με σόκαρε. Η ζωή μου συνέχισε να κυλά κανονικά, με τη διαφορά ότι έκανα μια δουλειά που σημείωνε επιτυχία.

Πηγή: Tύπος TV