Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε από το Δικαστήριο η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά τον σύζυγό της στη Μυτιλήνη.

Η ίδια εισήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης χωρίς να προχωρήσει σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, υπενθυμίζοντας ότι σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβίαση της νομοθεσίας για ενδοοικογενειακή βία.

Ο 55χρονος σύζυγός της νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη καθώς φέρει εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού, στο 45% του σώματός του, σοβαρά τραύματα στον λαιμό και τον θώρακα ενώ παρουσιάζει και αναπνευστικά προβλήματα.

Οι άγριοι καβγάδες

Η παρολίγον δολοφονική επίθεση με δράστη τη σύζυγό του ήταν το αποτέλεσμα ενός ακόμη άγριου καβγά που είχε το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο, η σύζυγος του επιχειρηματία έχασε τον έλεγχο και σε κατάσταση αμόκ τον περιέλουσε με βενζίνη και αποπειράθηκε να τον κάψει ζωντανό.

Όπως λένε φίλοι της οικογένειας, το ζευγάρι είχε συχνά καβγάδες καθώς η δράστιδα ζήλευε παθολογικά τον σύζυγό της με αποτέλεσμα να ξεσπά πάνω του με βία.

Το χθεσινό περιστατικό, όμως, αποκάλυψε και μια οικογενειακή τραγωδία που ζούσε το θύμα τα τελευταία χρόνια.