Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο  καθ ομολογίαν δολοφόνος του 63χρονου συνομηλίκου του στην Κάτω Αχαΐα.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη για τη δολοφονία στην Κάτω Αχαΐα, ενώ η συνήγορός του δήλωσε πως ο δράστης θόλωσε, το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο και ομολόγησε από την πρώτη στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης, σκότωσε τον συνομήλικό του, καταφέροντάς του 56 μαχαιριές, καθώς όπως υποστηρίζει αρνήθηκε να διακόψει την ερωτική σχέση που διατηρούσε με τη σύζυγό του.

Κατά την προσαγωγή του το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας το πρωί της Παρασκευής μετατράπηκε σε πραγματικό φρούριο.

Δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ, άνδρες της ΟΠΚΕ και περιπολικά  είχαν σχηματίσει έναν ασφυκτικό κλοιό γύρο από τα δικαστήρια, προκειμένου να μην υπάρξουν αντίποινα εναντίον του κατηγορουμένου, ενώ στον ίδιο είχαν φορέσει αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Ο 63χρονος θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, έφτασαν στη σύλληψη του μέσω βιντεοληπτικού υλικού.

Ο δράστης κατά την επιστροφή στο σπίτι του, από τον τόπο του εγκλήματος, κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας καταστήματος που βρίσκεται στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Πύργου, να συνομιλεί με μια γυναίκα.

Οι αστυνομικοί την εντόπισαν και στην ερώτηση ποιος ήταν ο άνδρας που συνομιλούσαν την επίμαχη χρονική στιγμή αποκάλυψε την ταυτότητα του.