Οι φόβοι που εκφράστηκαν για βεντέτα μετά τη στυγερή δολοφονία του 63χρονου Κάτω Αχαΐα, που βρέθηκε νεκρός σε χωράφι, με πάνω από 30 μαχαιριές σε όλο του το σώμα, επιβεβαιώθηκαν.

Για τη δολοφονία έχει συλληφθεί ένας 63χρονος, ενώ η αστυνομία είχε προειδοποιήσει για βεντέτα και περιστατικά αντεκδίκησης ανάμεσα σε μέλη των δύο οικογενειών, καθώς πιστεύεται πως πρόκειται για έγκλημα πάθους, καθώς ο δράστης του φονικού υποψιαζόταν πως το θύμα διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα του.

Επιτέθηκαν στο σπίτι του δράστη

Επίθεση περίπου 150 ατόμων έγινε λίγο μετά τις 12 σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι του 63χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη του άγριου φονικού στην Κάτω Αχαΐα.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news τα άτομα κινήθηκαν προς το σπίτι και εκσφενδόνισαν πέτρες και ξύλα με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές. Όπως εκτιμάται πρόκειται για άτομα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος του θύματος.

Ήδη στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω ένταση, ενώ τα μέτρα της Αστυνομίας είναι δρακόντεια και η οικογένεια του δράστη έχει απομακρυνθεί από το σπίτι.

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με το tempo24.news, δράστης και θύμα συναντήθηκαν στο χωράφι πιθανότατα μετά από ραντεβού που είχαν δώσει για εξηγήσεις λόγω των υποψιών του δράστη. Ακολούθησε συμπλοκή και ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και κατάφερε στον 63χρονο πάνω από 30 μαχαιριές σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος του.

Από την πρώτη στιγμή, μία γυναίκα που ήταν μάρτυρας της συμπλοκής των δύο Ρομά ανδρών στο χωράφι, ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έψαξαν σπιθαμή το χωράφι όπου βρέθηκε η σορός του θύματος.

Στο έδαφος και σε μία μεγάλη περίμετρο γύρω από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα, υπήρχαν έντονα σημάδια που έδειχναν πως οι δύο άνδρες είχαν πέσει στο χώμα.

Η αναζήτηση του φονικού όπλου

Άμεσα οι έρευνες κινήθηκαν σε δύο άξονες: ο πρώτος ήταν να ερευνηθεί διεξοδικά ο χώρος προκειμένου να εντοπιστεί το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης και ο δεύτερος να βρεθούν ίχνη από το δρομολόγιο που ακολούθησε, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του.

Λίγη ώρα αργότερα και μέσα στην Κάτω Αχαΐα, ο 63χρονος δράστης της δολοφονίας καταγράφηκε από κάμερα και φάνηκε να βγάζει το σακάκι του.

Έτσι, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να τον συλλάβουν. Ύστερα από έρευνες βρήκαν και τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής και του εγκλήματος και στη συνέχεια ομολόγησε και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που είχε κρύψει το μαχαίρι.

Επρόκειτο για ένα θάμνο ο οποίος βρισκόταν κοντά στο σημείο του εγκλήματος.