Κόντρα ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ προκλήθηκε με αφορμή μία ανάρτηση του Δημήτρη Παπαδημούλη. Συγκεκριμένα η αψιμαχία ξεκίνησε με μία ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το βίντεο που δείχνει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου να τραγουδάει υβριστικά συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Παπαδημούλης σχολίασε τη συγκεκριμένη κίνηση και ρωτάει τον Νίκο Ανδρουλάκη τι άλλο πρέπει να συμβεί για να πει ένα «ένα καθαρό ΟΧΙ στην ΝΔ;» και στη στήριξη που ζητάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης «από αυτούς που βρίζει και παρακολουθεί». Το ΠΑΣΟΚ απάντησε κατηγορώντας τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για «πολιτικά μαθήματα».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Παπαδημούλη

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αντί να ζητήσει συγγνώμη για τα χυδαία συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ, ζητά κ τα ρέστα. Ο Μητσοτάκης τον καλύπτει και ζητά κυβερνητική στήριξη από αυτούς που βρίζει κ παρακολουθεί! Τι άλλο πρέπει να γίνει φίλε, Νίκο Ανδρουλάκη για να πείτε επιτέλους ένα καθαρό ΟΧΙ στην ΝΔ;», ανέφερε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Συγκεκριμένα την ανάρτηση σχολίασε ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού ΠΑΣΟΚ-ΚΙΑΝΛ, Παναγιώτης Δουδωνής, που σημειώνει πως μόνο ως χιούμορ μπορούν εκληφθούν «τα πολιτικά μαθήματα από τους συνοδοιπόρους της Ακροδεξιάς και του Πάνου Καμμένου και προσφάτως συντρόφους του κ. Αντώναρου, κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης της χρεοκοπίας».

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Δουδωνή

«Τα πολιτικά μαθήματα από τους συνοδοιπόρους της Ακροδεξιάς και του Πάνου Καμμένου και προσφάτως συντρόφους του κ. Αντώναρου, κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης της χρεοκοπίας, μόνο ως χιούμορ μπορούν να εκληφθούν. Κρείττον του λαλείν το σιγάν».