Συναγερμός σήμανε στην πρεσβεία της Φινλανδίας στη Μόσχα αφού έλαβε τρεις επιστολές, η μία από τις οποίες περιείχε σκόνη, μετέδωσε σήμερα το Reuters, επικαλούμενο το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Οι σχέσεις ανάμεσα στη Μόσχα και το Ελσίνκι επιδεινώθηκαν απότομα μετά την επίσημη προσχώρηση της Φινλανδίας στο NATO στις 4 Απριλίου. Η Φινλανδία, η οποία συνορεύει με τη Ρωσία, έγινε το 31ο μέλος του οργανισμού.
Ενημέρωσε τις ρωσικές αρχές
Η πρεσβεία είπε ότι ενημέρωσε επίσης το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών για το περιστατικό.
«Σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας του φινλανδικού υπουργείου Εξωτερικών, οι εν λόγω επιστολές παραδόθηκαν στα επίσημα αντιπροσωπευτικά όργανα της Ρωσίας που θα μελετήσουν το θέμα», ανέφερε η πρεσβεία σύμφωνα με το RIA.

- Σοκ στην Ιταλία: Μετανάστες κάηκαν ζωντανοί μέσα σε βαν – Απόδοση δικαιοσύνης υπόσχεται η Τζόρτζια Μελόνι
- Boeing 787 της Lufthansa: Κατέρρευσε το εμπρόσθιο σύστημα προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης (video)
- Μεγάλο πλήγμα στα κυκλώματα ναρκωτικών στη Ραφήνα: Συνελήφθη 41χρονος με φορτίο αξίας άνω των 200.000 ευρώ







